Sezóna pestrých farieb v IKEA je opäť tu!

0
2412

Pestrosť je symbolom jari, nechajte sa preto inšpirovať prírodou a doprajte nové farby aj svojmu domovu. Tento rok sa jar v IKEA nesie v znamení výrazných farieb – červenej, modrej, zelenej a žltej. Dodajú šarm nevýrazným priestorom a umožnia vám vytvoriť originálne a pútavé kombinácie, vďaka ktorým sa váš domov premení na jarnú záhradu.

Červená

Sýta červená vždy pritiahne pohľady, tak ako šťavnaté letné jahody. S kvetináčom BJÖRNBÄR (€ 2,99) sa vaše kvety stanú stredobodom pozornosti v každej miestnosti, zatiaľ čo podložka na stoličku MALINDA (€ 3,99) oživí akýkoľvek jednofarebný vonkajší jedálenský set. Štipku hravosti dodajú vašej kuchyni stolička TRENDIG 2013 (€ 24,99) a závesná lampa VASTER LED (€ 59,99).

1Modrá

Modrá pôsobí upokojujúco ako poobedie strávené pri mori. S obrusom GLÄNTA  (€ 14,99) a závesným sedadlom IKEA PS SVINGA (€ 64,90) si túto atmosféru vytvoríte aj vo vašej obývacej izbe. Stolná lampa LJUSÅS UVÅS (€ 24,99) príjemne doplní večer strávený s blízkymi v pohodlí vášho domova. Kvetináč MUSKOTNÖT (€ 1,99) sa stane ideálnym útočiskom pre nové rastliny, ktoré si na jar zasadíte.

2Zelená

Zelená sa spája s pokojom, ako keď ležíte vo voňavej zelenej tráve. S jasne zelenými doplnkami ako sú lampáš na sviečku SNÖMYS (€ 8,99), či váza STOCKHOLM (€ 29,99), sa každý tmavý kút premení na oázu pokoja. Skombinujte stoličku STOCKHOLM (€ 119) so stoličkami rôznych farieb a vaša pôvodná jedáleň získa nový rozmer, podobne ako ktorákoľvek miestnosť vďaka tienidlu MORUP (€ 3,99).

3Žltá

Žltá vám privodí pocit radosti a tepla ako pole zaliate slnečnicami. Miska HYFSAD (€ 9,99) a závesná LED lampa IKEA PS 2012 (€ 129) rozžiaria vašu kuchyňu ako slnečné lúče. Zrkadlo HYLKJE (€ 2,99) rozveselí bežnú rannú prípravu v kúpeľni a dvojpohovka KLIPPAN (€ 209) v kombinácii s klasickými farbami vnesú do vašej obývacej izby punc jedinečnosti.

4Navštívte nás v IKEA Bratislava a inšpirujte sa tipmi, ktoré vám pomôžu rozžiariť vnútorné aj vonkajšie priestory s vašimi obľúbenými farbami a privítajte tak blížiace sa slnečné jarné dni.