Chutný a zdravý štart do nového dňa s Dr.Oetker

0
5051

Ovsené kaše vám dodajú potrebnú energiu už o pár minút1

Ráno je pre väčšinu z nás boj s časom a príprava raňajok či dokonca desiaty neprichádza do úvahy. Skvelým riešením, ako dodať telu potrebnú energiu, je siahnuť po Ovsenej kaši Dr.Oetker. Vďaka vysokému obsahu celozrnných ovsených vločiek a rýchlej príprave je vhodnou alternatívou na zdravé a chutné raňajky alebo desiatu. K dvom obľúbeným príchutiam Natural s prírodnou vanilkou a Jablká, hrozienka, škorica teraz pribudli aj Čokoláda a Brusnica.

PUDING PREMIUM jahoda v74 out.aiOvsené vločky sú cenný zdrojom vlákniny, vitamínov skupiny B a E a tiež bielkovín. Ich veľkou výhodu je, že energiu uvoľňujú postupne a teda ich konzumácia je vhodná najmä dopoludnia. Ak chcete pripraviť zdravé raňajky rýchlo a jednoducho, siahnite po Ovsenej kaši Dr.Oetker. Základom jej novej receptúry je prvotriedna kvalita použitých surovín a obsah minimálne 60 % celozrnných ovsených vločiek. Jedno balenie obsahuje presne jednu porciu, pričom po vysypaní do misky ho stačí zaliať horúcou vodou a o 3 minúty je dobrota na svete. Odporúčaná cena 0,59 Eur

PUDING PREMIUM jahoda v74 out.aiOkrem príchutí Natural s prírodnou vanilkou a Jablko, hrozienka, škorica teraz Dr.Oetker prináša aj dve novinky – Ovsená kaša Brusnica a Ovsená kaša Čokoláda. Ovsená kaša Brusnica obsahuje okrem 61 % celozrnných ovsených vločiek aj 10 % sušených brusníc. Tie sú nielen veľmi chutné, ale majú aj blahodarný vplyv na zdravie a pôsobia ako prírodné antioxidanty. Ovsená kaša Čokoláda obsahuje až 63 % celozrnných ovsených vločiek v lahodnej kombinácii s kúskami horkej čokolády a kakaa pre všetky maškrtné jazýčky. Odporúčaná cena 0,59 Eur.

Jedinečnosť a kvalita Ovsenej kaše Dr.Oetker spočíva v:

vysokom obsahu celozrnných ovsených vločiek – minimálne 60 % percent,

prvotriednej kvalite použitých surovín,

jednoduchosti a rýchlosti prípravy – stačí použiť horúcu vodu a počkať 3 minúty,

praktickom balení – presné množstvo na 1 porciu,

zaujímavých a jedinečných príchutiach – Brusnica, Čokoláda, Natural s prírodnou vanilkou a Jablká, hrozienka, škorica.

Informácie o spoločnosti Dr.Oetker: 

Spoločnosť Dr.Oetker je najvýznamnejším potravinárskym výrobcom prísad a zmesí na pečenie, dezertov a sladkých jedál v prášku, prípravkov na želírovanie a mrazenej pizze na Slovensku i  v Česku. Firma Dr.Oetker pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a od roku 1993 vyrába vo výrobnej divízií v Boleráze výrobky určené predovšetkým na slovenský a český trh a v menšej miere na export. 

Filozofiou spoločnosti je „Kvalita je najlepší recept“ a to je zároveň cesta k  úspešnej tradícii na trhu. S počtom devätnásťtisíc zamestnancov po celom svete patrí Dr.Oetker k najväčším rodinným firmám s viac ako 100-ročnou tradíciou.