Najlepšie drevené hračky pre dievčatá

0
1522

Každá princezná má rada, keď jej izbičku tvoria hračky od výmyslu sveta. Patria tam bábiky, domčeky, zvieratká, hračky na skrášľovanie a ďalšie. Zabezpečiť hračky pre dievčatko, ktoré ho neomrzia a zároveň mu poskytnú dostatočné funkcie, ktoré ho zabavia je niekedy náročné. 

Pomôžeme vám vybrať najlepšie drevené hračky pre dievčatá, ktoré sú medzi deťmi obľúbené aj tento rok. 

1. Domčeky pre bábiky

Pamätáte si a vlastný domček pre bábiky v ktorom ste sa poctivo starali o vaše princezné? Presne také a ešte lepšie nájdete na drevko. Domčeky pre bábiky sú odjakživa hračkami, ktoré sa v dievčenskej izbe radia medzi top. Domček dostatočne zabaví princeznú aj počas upršaných a chladných dní. 

2. Zdravotnícke pomôcky

Budúca doktorka či záchranárka si zaslúži vybavenie ako profesionál. Lekárske kufríky pre deti obsahujú všetko podstatné, čo potrebuje naozajstná doktorka a lekárka. Sú vybavené tlakomerom, striekačkou, obväzmi a ďalšími potrebnými doplnkami pre ošetrenie pri poranení. Doktorské kufríky pre deti sú hračkami, ktoré sa postarajú o množstvo zábavy. 

3. Farebné korálky a šperky

Robenie vlastných príveskov a náhrdelníkov je pre každú výmyselníčku zábavou. Navliekacie drevené korálky podporujú nie len tvorivé myslenie, ale i správny vývoj detskej motoriky a zručnosti. Zároveň sa počas navliekania učí dievčatko trpezlivosti a samostatnosti. V ponuke sú farebné korálky z dreva, malé aj veľké, so vzorom či bez.

4. Naučte deti upratovať

Drevené hračky pre dievčatá by mali obsahovať aj niečo pre malé gazdiné. Upratovacie sady pre deti sú vynikajúcou zábavou a funkčnou hračkou zároveň.  Sety obsahujú všetko, čo vaše pomocníčky v domácnosti potrebujú. Od luxusnej práčky až po profesionálny vysávač. Vďaka upratovacím sadám zažije každá malá gazdiná kopec zábavy.

5. Dievčatá sa radi parádia

Pýta si od vás vaša princezná kozmetiku, ktorú používate vy? Všímate si, ako rada sa parádi a maľuje? Prekvapte ju hračkárskou kozmetikou, s ktorou sa nudiť nikdy nebude. Kadernícke a kozmetické kufríky, detské fény, či make up zabezpečia, aby sa vaša princezná cítila tak dobre, ako vy. 

6. Kočíky a postieľky pre bábiky

Každá princezná sa rada stará o svoju bábiku. Či už vonku v záhradke, alebo vo svojej izbičke. Kočiarik pre bábiky patrí medzi najobľúbenejšie hračky. Drevené či prútené kočíky budú doplnkom, ktorý dievčatá neomrzí. Tak isto je to aj v prípade detských postieľok pre bábiky. Dievčatko bude svoju bábiku nie len kočíkovať, ale aj uspávať.