Slováci majú najväčší záujem o zľavy v aquaparkoch, tie sa najviac oplatia

0
954

Sezóna dovoleniek je na svojom začiatku. Už niekoľko mesiacov vopred sa zľavové portály snažia nalákať na najvýhodnejšie dovolenky pri vode. Prieskum najväčšieho slovenského agregátora zliav ukázal, že Slováci v rozsiahlej ponuke najviac obľubujú aquaparky. Pri výbere zahraničných dovoleniek sú však opatrní.

Ponuky, ktoré portály ponúkajú na odpadnes.sk sú totiž najvýhodnejšie. „Aquaparky sa kupujú, lebo na zľavových portáloch sa vyskytujú ponuky, ktoré sa, v porovnaní s bežným vstupným, naozaj oplatia,“ vysvetľuje riaditeľ odpadnes.sk Denis Schvarcz.

Samotní Slováci v tomto prípade vedia, čo je pre nich najvýhodnejšie. Poznajú ponuku a služby toho-ktorého aquaparku a takisto aj výšku vstupného poplatku, ktorý pre mnoho rodín predstavuje luxus. Ten si však vďaka niekedy aj 50% zľavám môžu dovoliť všetci. „Ľudia preto neváhajú, keď nájdu dobrú ponuku. Je to celoročný fenomén, no s blížiacim sa letom rastie počet predaných kupónov, ktoré ľudia plánujú vy užiť,“ dopĺňa Schvarcz.

Odpadnes.sk ponúka aj zahraničné dovolenky pri mori. „Vidíme veľký záujem na prezeraní ponúk, a už sa začínajú aj prvé predaje,“ informuje Denis Schvarcz. Aktuálne je najviac ponúk pre dovolenky v Chorvátsku. Tu sú však ľudia pri nákupe obozretnejší. „Ľudia sa už nenechajú nalákať na prvoplánový marketing. Sme čoraz skúsenejší cestovatelia aj nakupujúci, preto ponuky, pri ktorých nájdu rozpor medzi promovanou cenou, službami a skutočnosťou, dovolenku si síce pozrú, ale nekúpia,“ dodáva.

Odpadnes.sk pripravuje počas dovolenkovej sezóny tzv. Tematické dni, kedy bude najvýhodnejšie kúpiť si letný pobyt pri vode cez internet.