MORA vstupuje na trh s historicky prvým radom malých domácich spotrebičov

0
988

Tradičná česká značka MORA na trh uvádza malé domáce spotrebiče MORA PREMIUM. Deje sa tak po prvýkrát v jej takmer 190-ročnej histórii. V minulosti bola táto značka na Slovensku spájaná najmä s klasickými sporákmi. V novodobej histórii k nim pribúdali moderné kuchynské spotrebiče za dostupné ceny, ako napríklad sklokeramické dosky, chladničky, mikrovlnné rúry, umývačky, odsávače pár a rôzne vstavané spotrebiče. Po novom si môžu fanúšikovia tradičnej kvality rozšíriť škálu domácich pomocníkov aj o rýchlovarnú kanvicu, hriankovač, tyčový mixér a ručný šľahač značky MORA v nadčasovej čiernej farbe alebo v nerezovom prevedení.

Vďaka rýchlovarnej kanvici MORA (modely KP 173 X a KP 170 B) s objemom 1,7 litra je horúca voda na zaliatie čaju, kávy, instantných nápojov a polievok k dispozícii v priebehu pár minút. Snímateľný a umývateľný filter vodného kameňa zamedzuje usadzovaniu vodného kameňa. Vďaka otočnej základni o 360° možno kanvicu nasadiť v akejkoľvek pozícii. Užívateľský komfort a bezpečnosť zvyšuje otváranie veka tlačidlom a ochrana pred prehriatím.

Hriankovač MORA (modely TP 903 X a TP 900 B) dodá na váš stôl chrumkavý toast alebo pečivo kedykoľvek potrebujete. Je vybavený nielen funkciou na opekanie, ale aj rozmrazovanie, čo sa môže hodiť, keď je potrebné siahnuť po zásobách v mrazničke. Variabilitu použitia ešte zvyšuje vysunuteľný rošt pre ohrev pečiva. Hriankovač má nastaviteľnú úroveň opečenia. Steny spotrebiča zostávajú stále studené, čo ocenia nielen v rodinách s malými deťmi. Nechýba tlačidlo Stop pre okamžité vysunutie, ani vyberateľný podnos na omrvinky, ktorý uľahčuje údržbu a čistenie.

Tyčový mixér MORA (modely MSP 603 X a MTP 600 X) je ľahko ovládateľný, univerzálny asistent, s ktorým zdoláte mnohé kulinárske výzvy. Má elegantný nerezový plášť, nerezovú čepeľ a odnímateľnú nerezovú mixovaciu nohu, ktorú možno ľahko po každom použití umyť. Tyčový mixér MORA MSP 603 X je naviac vybavený nerezovou šľahacou metlou, pollitrovou plastovou nádobou a sekacím nástavcom s nádobou s objemom 600 ml. Rozhodne sa oplatí mať ho po ruke, keď sa rozhodnete pripraviť lahodnú krémovú polievku, detské kaše, džemy, nátierky, ovocné smoothies, koktejly či drene. Výhodou je tichá prevádzka a možnosť plynule regulovať výkon.

Prípravu šľahačky, nadýchaného cesta alebo zemiakovej kaše zvládne s ručným šľahačom MORA (model MRP 350 X) každý. Ručný šľahač s elegantným nerezovým plášťom má vo výbave dve extra silné šľahacie metly a hnetacie háky.