Rozmaznajte svoju pokožku s novým radom Fa Yoghurt

0
1022

Staroveká receptúra a viac než päťdesiat rokov skúseností značky Fa sa spojili v kozmetickom rade produktov Fa Yoghurt. Vyskúšajte ozdravné účinky jogurtu na vlastnej koži a obnovte tak flóru svojej pokožky pomocou jemných, ošetrujúcich prípravkov.

Blahodárne účinky jogurt

Už celé tisícročia považuje ľudstvo jogurt za jednu z najzdravších a najosviežujúcej­ších jedál. Údajne je vynálezom Prabulharov zo Strednej Ázie a existujú dôkazy o tom, že sa používa už celých 4 500 rokov. Okrem jeho osviežujúcej chuti si ho ľudia veľmi pochvaľujú aj kvôli jeho blahodarným účinkom na pokožku. Jogurt zanecháva pokožku jemnú a hebkú, navyše ju pomáha liečiť z rôznych neduhov, ako napríklad pri spálení od slnka.

Jogurtová kúra v kocke

Doprajte si teraz blahodárne účinky jogurtu aj pri sprchovaní. Vyskúšajte ošetrujúce sprchovacie gély, tuhé a tekuté mydlá z radu Fa Yoghurt, ktoré obohatia vašu pokožku o jogurtové proteíny. Vaša pokožka si vďaka nim udrží prirodzenú rovnováhu a bude krásne hebká.  Na výber sa ponúka príjemná vôňa  aloe vera  alebo sladkastá vôňa mandlí v úplnej novinke Grécky jogurt.

Ošetrujúci rad Fa Yoghurt poskytuje starostlivosť a hydratáciu pre celé telo, a to v podobe:

Fa Yoghurt sprchovací gél (dostupný vo veľkostiach 250 ml alebo 400 ml): spája jemnú starostlivosť so sviežosťou pre celé telo.

Fa Yoghurt tuhé mydlo (100 g) a tekuté mydlo (300 ml): prinášajú jemnú starostlivosť pre ruky, pričom šetrne čistia citlivú pokožku a chránia ju pred vysúšaním.

Nový rad mydiel a sprchovacích krémov Fa Yoghurt je dostupný v predajniach od septembra 2014.

Nezáväzne odporúčaná predajná cena:

Fa Yoghurt sprchovací gél          250 ml        2,29€

Fa Yoghurt sprchovací gél          400 ml        2.99€

Fa Yoghurt tekuté mydlo             300 ml        2,29€

Fa Yoghurt tuhé mydlo               100 g           0,59€