MORA už nie je len o varení a pečení

0
1270

Tradičná česká značka vás prekvapí aj kvalitnými umývačkami riadu za rozumné ceny

mora1BRATISLAVA, 24. februára 2014 – Značka MORA čoskoro predstaví na slovenskom trhu nové modely vstavaných umývačiek riadu. Tie sľubujú priniesť do každej kuchyne  tradičnú českú kvalitu, vysokú funkčnosť a k tomu nízku spotrebu elektrickej energie. Nové umývačky MORA budú na trhu dostupné v úspornej energetickej triede A + + za prijateľné ceny.

Okrem ceny a kvality stavia MORA na praktickom využití umývačiek. Napríklad vstavaná umývačka s technickým označením VM 532 X zvládne umyť a usušiť 9 sád riadu a model VM 632 X dokonca až 12 sád. Takýto objem umývačky už naraz pojme riad po menšej rodinnej oslave. V plne integrovanej umývačke IM 641 môžete dokonca špinavým riadom zaplniť namiesto dvoch až tri koše.

mora2Všetky tri nové modely umývačiek MORA majú nastaviteľný horný kôš, takže zvládnu umyť aj väčšie hrnce. Tie už nebudete musieť s námahou čistiť v kuchynskom dreze. K dispozícii je šesť programov umývania vrátane rýchleho intenzívneho umývania, úsporného ECO programu alebo len voľba oplachovania a sušenia. Program si zvolíte podľa toho, ako rýchlo, aké množstvo a ako veľmi znečistený riad práve potrebujete umyť. Teploty umývania sa pohybujú v rozsahu od 40 do 65° C.

Dômyselný systém Aqua Stop stráži akýkoľvek únik vody v priebehu umývania. V prípade poruchy zastaví ďalšie napúšťanie vody a postará sa o odčerpanie vody z umývačky. Vďaka funkcii odložený štart, ktorou sú nové modely umývačiek MORA vybavené, je možné naprogramovať automatické zapnutie umývačky. Môžete tak využívať umývanie napríklad počas zvýhodnených nočných taríf za elektrinu alebo si jednoducho čas umývania prispôsobíte chodu svojej domácnosti. Nechýba ani prehľadný informačný displej. Okrem šetrnej energetickej triedy A + + vám nové umývačky MORA ponúkajú možnosť ďalších úspor pri používaní tabliet 3v1.