Varte s nami čerstvo a chutne

0
4799

Chytré pomôcky a nápady okolo varenia prináša spoločnosť Tchibo

Už sa isto nemôžete dočkať, kedy sa začne záhradná sezóna. S ňou sa na tanier konečne opäť dostávajú chrumkavé dobroty a bylinky. Siahnite teda po nádstavci na varenie v pare alebo po sitku na korenie a vyčarujte si z  čerstvých surovín jedlá rýdzej chuti. Spoločnosť Tchibo predstavuje kolekciu chytrého kuchynského náčinia a bohatú ponuku záhradného nábytku. S ním si za okamih vyčarujete malú útulnú oázu rozmanitých kuchárskych nápadov. V predaji v Tchibo obchodoch od 17. marca 2014. V e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 12. 3. 2014.

Hrniec z ušľachtilej ocele      1                            
Vyberateľná vložka so sitkom so sklápacou rukoväťou. S vonkajšou povrchovou úpravou GREBLON® D1. Má stupnicu na vnútornej strane a výlevný okraj. Viacvrstvové sendvičové dno optimálne udržuje teplo. Vhodný na všetky typy sporákov, v rúre až do 180 °C. Objem 5 l. Môže sa umývať v umývačke. Priemer 16 cm. Výška 25 cm.
Cena: asi 29,95 Eur

 

2Krájače na zeleninu, 2 ks           
Univerzálny krájač a krájač julienne v súprave. Hladká univerzálna čepeľ na prípravu dekoratívnych špirál a ružičiek. Zúbkovaná čepeľ na tenké, nekonečne dlhé rezančeky julienne. S vkladacou nálievkou a držiakom potravín na ochranu prstov. Vhodné do umývačky. Priemer krájača 8 cm. Zelené.
Cena: asi 9,95 Eur

 

Sitko na korenie    3                                   
Ideálne na korenenie polievok, jedál z jedného hrnca, omáčok aj vareného vína. Ľahko sa plní vďaka veľkému otvoru. Po uvarení pokrmu sa koreniny vďaka sitku ľahko odstránia. Odolné proti teplotám do +230 °C. Vhodné do umývačky. Priemer 7,5 cm. Zo silikónu. Zelené.
Cena: asi 5,95 Eur

 

4Nadstavec na varenie v pare                
Pre jednoduchšiu a zdravšiu prípravu pokrmov.
Nadstavcom sa hrniec pevne uzavrie. S izolačnými úchytmi a okrajom zabraňujúcim kvapkaniu. Skladací, zo silikónu. Variabilná hĺbka je od 3 do 10 cm. Odolný proti teplotám do +220 °C. Vhodný do umývačky. Zelený.
Cena: asi 19,95 Eur

 

Multifunkčný sekáčik   5                                      
Kvalitné nože z ušľachtilej ocele. Vhodný na sekanie byliniek, orechov, cibule a zeleniny. Komfortné ovládanie jednou rukou s bezpečnostným mechanizmom. Mixovacia nádoba z odolného plastu, nože a viečko so sypacími otvormi vhodné do umývačky. Bielo-zelený. S protišmykovými silikónovými nožičkami. Výkon 160 W.
Cena: asi 19,95 Eur

 

6Miniskleník                                                            
Poskytuje vhodné podmienky na klíčenie semien a rast rastlín. S tromi zinkovými kvetináčikmi, tromi plastovými vnútornými kvetináčikmi, semienkami kuchynských byliniek a substrátom. Otváracia strieška umožňuje vetranie. So sklenenými tabuľkami. Rozmery 34 x 20 x 16 cm. Zelený.
Cena: asi 27,95 Eur

 

Malá záhradná skriňa      7
S množstvom úložného priestoru. Impregnované smrekové drevo – vhodná iba do exteriéru. Pozinkovaná kovová strieška aj kovanie. S jednou vkladacou poličkou. Dvoje dvierok s úchytmi a zatváraním na magnet. Medová farba. Plastové nožičky. Rozmery 80 x 91 x 45 cm.
Cena: asi 99,95 Eur

 

8Vertikálny záhon                                                              
Ideálny aj ako ochrana proti zvedavým pohľadom. So štyrmi hrantíkmi vyloženými perforovanou fóliou. Dná z pozinkovanej ocele s otvormi a 2 % sklonom na odtok vody. Plastové nožičky s nastaviteľnou výškou. Z borovicového dreva. Záhon odolný proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Nosnosť hrantíka 25 kg. Rozmer 140 x 82 cm.
Cena: asi 99,95 Eur

 

 

Záhradný bar9                                            
Z kvalitného agátového dreva FSC® 100 %. Predolejovaný, robustný, vhodný do exteriéru. Vonkajšie prvky možno sklopiť dovnútra, v každom dve odkladacie priehradky so zábranou proti vykĺznutiu fliaš. Nožičky možno individuálne výškovo nastaviť. Rozmery otvoreného baru 166 x 108 x 42 cm. Po zatvorení široký 86 cm. Nosnosť 50 kg.
Cena: asi 299,00 Eur

 

 

 

10Solárny odkladací stolík                        
Z leptaného plastu. Mení farby – vydáva teplé biele svetlo, svieti na zeleno, modro a červeno. Možnosť nastaviť jednu z farieb pre trvalé svietenie. Solárny panel vo vnútri. Integrovaný NiMH akumulátor. Silikónové nožičky. Priemer 50 cm. Výška 40 cm. Biely.
Cena: asi 69,95 Eur

 

 

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 17. marca 2014 v Tchibo obchode v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark, Polus a Central, v obchodnej galérii Optima a Aupark v Košiciach, v žilinskom Auparku a v OG Mlyny Nitra. Vaše obľúbené Tchibo výrobky môžete nakupovať aj v e-shope www.tchibo.sk. Tovar je v predaji len do vypredania zásob. Zoznam predajných miest spolu s informáciami o firme Tchibo nájdete na stránkach: www.tchibo.com/sk, www.tchibo.sk.