Malí pomocníci, ktorí v kuchyni dokážu zázraky. A to nielen na Veľkú noc

0
1878

Veľká noc je na Slovensku sviatkom, s ktorým sa stále spája najviac tradícií a zvyklostí. Hoci sa už niektoré pomaly vytrácajú, veľké hodovanie je snáď zvykom v každej rodine. A to aj u ľudí, ktorí predtým neabsolvujú tradičný 40-dňový pôst. Postupne sa mení aj zloženie jedla na prestretom veľkonočnom stole. Niekde ubúdajú tradičné jedlá a objavujú sa viaceré novinky z rôznych kútov sveta. Jedno je však isté – či už pôjdete cestou tradičných alebo „alternatívnych“ jedál, každú gastronomickú výzvu ľahšie zvládnete s malými pomocníkmi, ktorí by nemali chýbať v každej dobrej kuchyni.

gorenje_kuchynsky_robot_SBR1000ENerezový kuchynský robot gorenje SBR1000E za vás vykoná veľa práce pri príprave obľúbených veľkonočných jedál, čo v predsviatočnom zhone určite oceníte. Zvládne sekanie mäsa, zeleniny, miesenie cesta a navyše zomelie rôzne orechy. Pomôže aj so spracovaním syra a zeleniny na tenšie a hrubšie plátky, ak chcete servírovať studené občerstvenie. Nahradí aj odšťavovač, čím oslávite príchod jari čerstvou šťavou plnou vitamínov z ovocia alebo zeleniny.

gorenje_rucny_mixer_M701BNeprehliadnuteľný ručný mixér gorenje M701B s dvojlitrovou sklenenou nádobou je súčasťou obľúbenej rady BlackUp, ktorej podľa názvu vládne, ako inak, čierna. Nadčasová farba stelesňuje prestíž, luxus a zároveň v sebe skrýva štipku vzdoru a rebélie. V kontraste s pestrofarebnými veľkonočnými dekoráciami sa bude skvele vynímať. Mixér je vybavený AC motorom s výkonom 350 W. K dispozícii je 5 rýchlostí a funkcia TURBO. Mixér má 2 šľahacie a 2 miesiacie metly. Vaše cesto a krémy na najrôznejšie veľkonočné sladkosti tak budú dokonale jemné.

gorenje_rucny_tycovy_mixer_HB804QRUniverzálne ručné tyčové mixéry HB804E a HB804QR vás oslovia nielen svojimi schopnosťami, ale aj mimoriadne tichou prevádzkou. S nimi pripravíte napríklad chutné nátierky, na vitamíny bohaté smoothies, osviežujúce ovocné a zeleninové koktejly či drene. Ponorné mixéry sú vybavené moderným DC motorom. Pracujú tak rýchlejšie a efektívnejšie ako klasické mixéry. Môžete sa spoľahnúť na výkonný, jednosmerný motor, ktorý vám poslúži mnoho rokov. Žiarivo červený tyčový mixér HB804QR je naviac namiesto obvyklých dvoch vybavený až štyrmi čepeľami.

Viac o malých domácich spotrebičoch gorenje na: http://www.gorenje.sk/mala_biela_technika