Užívajte si jarné dni naplno s novou vôňou antiperspirantov Rexona Maximum Protection

0
1426

Máte často pocit, že váš deň je príliš krátky na to, aby ste všetko stíhali a pritom pôsobili stále v pohode? S revolučnými pánskymi aj dámskymi antiperspirantmi Rexona Maximum Protection získate toľko sebadôvery, že absolvujete aj extrémne náročný deň bez nadmerného potenia v podpazuší. Zažijete nielen pocit 2x účinnejšej ochrany pred potením, ale aj zdravého sebavedomia a sviežosti vo chvíľach, keď bežné antiperspiranty dostatočne nezaberajú.

Každý z nás zažíva počas pracovného týždňa dni, ktoré by bolo potrebné predĺžiť najmenej na 48 hodín. Pri veľkej fyzickej či psychickej pracovnej záťaži naše telo prirodzene reaguje tým, že sa viac potí. Ako sa na to čo najlepšie pripraviť v jarných dňoch? Riešením je voľba účinného antiperspirantu, na ktorý sa môžete kedykoľvek spoľahnúť. S antiperspirantmi Rexona Maximum Protection v pánskom aj dámskom variante si môžete byť istí 2x účinnejšou ochranou v porovnaní s najpredávanejším antiperspirantom v spreji Dove Original. Antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection obsahuje jedinečnú technológiu TRIsolidTM, ktorá kombinuje aktívnu antiperspiračnú zložku, mikrokapsule, ktoré účinne bojujú proti nepríjemnému zápachu a zložku na hydratáciu pokožky. Ani pri maximálne rýchlom tempe vás tieto antiperspiranty v priebehu dňa nikdy nezradia.

Nová príjemná a ľahká vôňa

Ak si okrem dôkladnej ochrany potrpíte i na zaujímavé vône – vyskúšajte sviežu novinku – Rexona Maximum Protection Confidence s vôňou jablka a broskyne. Antiperspiračný krém ženám zabezpečí nielen 48 hodinovú ochranu pred potením, ale vďaka tónom vanilky a jazmínu i príjemnú a ľahkú zmyselnú vôňu. Z novinky Rexona Maximum Protection Confidence robia jedinečný produkt jej tri kľúčové vlastnosti – silný antiperspiračný účinok, optimalizovaná ochrana proti nepríjemným pachom a obsah hydratačných zložiek, ktoré zabezpečujú dobrú znášanlivosť s jemnou pokožkou v podpazuší.

Neuveriteľne účinné dámske antiperspiranty pre každú príležitosť

Nenechajte sa vyviesť z miery myšlienkami na to, ako zamaskovať škvrny v podpazuší pred dôležitou pracovnou schôdzkou alebo prvým rande, keď chcete vyzerať sebaisto a pokojne. Stavte na antiperspiračný krém Rexona Maximum Protection, na ktorý sa môžete stopercentne spoľahnúť. Čo je na ňom také výnimočné? Tento revolučný antiperspirant so špeciálnou technológiou TRIsolid™ obsahuje väčšie množstvo antiperspiračných látok, ktoré reagujú s potom a vytvárajú ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje poteniu. Presvedčte sa o tom sami. Po prvom použití antiperspiračných krémov Rexona Maximum Protection, ktoré sú dostupné hneď v troch príjemných a osviežujúcich vôňach (Everyday Fresh, Clean Scent, Sensitive Dry, Confidence), nebudete chcieť vyskúšať žiadny iný antiperspirant.

Maximálna ochrana podpazušia pred potom pre mužov

Kto z mužov by nechcel pôsobiť stále vyrovnane a sebavedome aj v stresujúcich situáciách, bez toho aby musel kontrolovať svoje podpazušie, či je stále v suchu. S revolučným antiperspirantom Rexona Maximum Protection, pri ktorom si môžete vybrať z dvoch sviežich vôní, si môžete byť istí maximálnou a až 48 hodinovú ochranou aj v tých najnáročnejších situáciách. Vďaka špeciálnej technológii TRIsolid™ s vyšším obsahom antiperspiračných látok, zažijete 2x účinnejšiu ochranu pred nepríjemným potením aj jeho zápachom v porovnaní s ostatnými antiperspirantmi Rexona v spreji. Vyskúšajte Rexona Maximum Protection Clean Scent alebo Extreme Fresh a objavte pocit sviežosti, ktorý potrvá až 48 hodín.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspiračného krému Rexona Maximum Protection (45 ml) je 5,65 €.