Hubert de Luxe rose vitazom sumivych vin na Vino Bojnice 2014

0
1136

Hubert de Luxe rosé je najmladším členom rodiny sektov Hubert, ale stáva sa čoraz obľúbenejším medzi laickou aj odbornou verejnosťou. Svedčí o tom ďalší úspech, ktorý tentoraz zožal na súťaži Víno Bojnice 2014 s medzinárodným zastúpením – Hubert de Luxe rosé získal veľkú zlatú medailu a stal sa šampiónom v kategórii šumivé vína.

Hubert de Luxe rosé zaznamenal okrem týchto úspechov aj ocenenie z prestížnej medzinárodnej súťaže vín Vinalies International Paris 2014 a stal sa víťazom v kategórií šumivých vín na 18. ročníku Výstavy slovenských vín – AGROVÍNO 2014.

Hubert de Luxe rosé má lahodnú chuť lesného ovocia a jedinečnú arómu, ktoré vás prenesú naspäť do slnečného leta. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený. Tramín červený je jedna z mála aromatických odrôd, ktoré dokážu dať vínu aj trochu prirodzeného farbiva. Vďaka tomu umožňuje výrobu pravého aromatického ružového sektu. Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, ako sú ovocný košík s pudingom a lesným ovocím, ovocné rezy, cheesecake alebo hriešne dobrá vanilková zmrzlina s horúcimi malinami.