Dove predstavuje novinku Oxygen & Moisture

0
3352

Nová expertná vlasová starostlivosť Dove Oxygen & Moisture je súčasťou prelomovej série Advanced Hair Series, ktorá bola navrhnutá tak, aby vyriešila dilemu každej ženy pri výbere tej správnej vlasovej starostlivosti. Teraz už nemusíte robiť kompromisy a rozhodovať sa, či si zaobstaráte prípravky, ktoré vaše vlasy hydratujú, alebo prípravky na ich objem. Výrobky z radu Advanced Hair Series totiž vašim vlasom dodávajú vyživujúcu starostlivosť zodpovedajúcu ich špecifickým potrebám. S radom Oxygen & Moisture môžu mať konečne aj ženy s jemnými vlasmi bez objemu kučery, po akých vždy túžili. Suché vlasy bez lesku budú pri použití produktov radu Pure Care Dry Oil vďaka jedinečnej kombinácii špeciálnych olejov nádherné, hebké a hodvábne hladké.

Užite si až o 95 % väčší objem!

Ženy s jemnými a spľasnutými vlasmi, o ktoré sa chcú náležite starať, musia neustále voliť medzi kvalitnou starostlivosťou, ktorú ich vlasy potrebujú, alebo dosiahnutím luxusného objemu, po ktorom túžia. Ak máte jemné vlasy, iste viete, že práve tento typ vlasov si vyžaduje osobitnú starostlivosť, aby boli vyživené, silné a vyzerali krásne. Bežne dostupné produkty však vlasy často skôr zaťažujú a vo výsledku tak vlasy ochudobňujú o objem.

Práve preto značka Dove vyvinula prelomový rad Oxygen & Moisture, ktorý bol navrhnutý tak, aby vdýchol život jemným vlasom bez objemu. Tajomstvo špeciálneho radu Oxygen & Moisture sa skrýva v technológii Oxyfusion, vďaka ktorej budú vaše vlasy nielen hydratované, ale okamžite získajú späť svoj ​​prirodzený objem. To všetko s prekrásnym zmyselným zážitkom plným vône. Výsledok: Hydratované vlasy a až o 95 % viac objemu*.

Tajomstvo radu Oxygen & Moisture odhalené – jedinečná technológia Oxyfusion!

Nový rad vlasovej kozmetiky Dove Advanced Hair Series – Oxygen & Moisture – obsahuje plne inovatívne a jedinečné zloženie obohatené o technológiu Oxyfusion. Tento rad s ošetrujúcimi zložkami, ktoré v sebe obsahujú kyslík, hydratuje jemné vlasy a dodáva im objem. Spolu so sviežou vôňou, príjemným a jedinečným zložením a pocitom ľahkých vlasov je rad Oxygen & Moisture odpoveďou na potreby jemných vlasov bez objemu.

Nový rad Dove Oxygen & Moisture obsahuje šampón, kondicionér a vzdušnú masku na vlasy – tzv. „soufflé“.

Dove Oxygen & Moisture šampón

Šampón Dove Oxygen & Moisture s technológiou Oxyfusion jemne čistí a hydratuje vlasy každý deň, vdýchne život jemným a spľasnutým vlasom a dodá im až o 95 % väčší objem*.

Použitie: Naneste na mokré vlasy, napeňte a opláchnite.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  3,17 €

Dove Oxygen & Moisture kondicionér

Veľmi veľa žien vystavuje svoje vlasy riziku vysušenia a poškodenia tým, že nepoužívajú kondicionér. Obávajú sa totiž, že kondicionér ich vlasy zbytočne zaťaží. Kondicionér Dove Oxygen & Moisture s technológiou Oxyfusion bol navrhnutý tak, aby svojimi účinkami dopĺňal šampón Dove Oxygen & Moisture. Luxusný kondicionér sa ľahučko rozotrie do vašich vlasov a jemne ich vyhladí bez akéhokoľvek zaťaženia. Napriek tomu im dodá až o 95 % väčší objem*. Použitie: Naneste na čerstvo umyté vlasy, vyhnite sa korienkom a potom opláchnite.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  3,17 €

Dove Oxygen & Moisture vzdušná maska na vlasy 

Táto vzdušná maska ​​s technológiou Oxyfusion má bohaté a vzdušné zloženie a dodá vašim vlasom zvýšenú dávku hydratácie, zanechá ich hebké a hodvábne, bez toho aby ich zaťažovala.

Použitie: Naneste na čerstvo umyté vlasy, nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a opláchnite. Masku môžete používať každý deň.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  3,87 €

*Čerstvo umyté vlasy ošetrené prípravkami Dove Oxygen & Moisture v porovnaní s neumytými vlasmi.

Dove Pure Care Dry Oil – kľúč k hodvábnym vlasom

Ďalším skvelým pomocníkom, ktorý vaše kučery dokonale vyživí a dodá im až päťkrát hodvábnejšiu štruktúru je novinka z radu Advanced Hair Series – Dove Pure Care Dry Oil. Nový rad Dove Pure Care Dry Oil obsahuje šampón, kondicionér a suchý olej.

Dove Pure Care Dry Oil šampón

Šampón Dove Pure Care Dry Oil je určený na suché, matné vlasy, ktorým dodáva až 5x hodvábnejšia štruktúru **.

Použitie: Naneste na mokré vlasy, napeňte a opláchnite.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  3,17 €

Dove Pure Care Dry Oil kondicionér

Kondicionér Dove Pure Care Dry Oil uhladzuje suché, matné vlasy, ktorým dodáva až 5x hodvábnejšia štruktúru **.

Použitie: Naneste na práve umyté vlasy od stredu ku končekom a potom opláchnite.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  3,17 €

Dove Pure Care Dry Oil suchý olej

Suchý olej na všetky typy vlasov. Mimoriadna starostlivosť zanechávajúca vaše vlasy nádherné, hebké a hodvábne hladké.

Použitie: Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku rozotrite 3 až 4 pumpičky medzi dlaňami a naneste na umyté, ešte vlhké vlasy od polovice ich dĺžky ku končekom. Vlasy vyfénujte, alebo nechajte voľne uschnúť. Na výživu vlasov môžete olej použiť aj pred umývaním vlasov.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena:  6,20 €