Vychutnajte si lyžovačku a čaro zimného wellnessu so Soreou

0
943

Aj na Slovensku sa môžeme chváliť vynikajúcimi podmienkami pre zimné športy. Príkladom je lyžiarske stredisko Vysoké Tatry Tatranská Lomnica, ktoré sa radí medzi top 14 svetových rezortov do 20 kilometrov. Bolo ocenené za vynikajúce výkony svetových ski areálov cenou Test Winner 2015 a získalo aj významné hodnotenie v kategórii „Beginners“. Podobne Lyžiarske stredisko JASNÁ Chopok bolo zaradené medzi 18 najlepších svetových „Insider Tips“ s dĺžkou zjazdoviek do 60 kilometrov. A práve aj v týchto prestížnych zimných strediskách prevádzkuje hotelová spoločnosť SOREA niekoľko svojich zariadení.

Obchodno-marketingová riaditeľka spoločnosti SOREA, s. r. o., Bratislava Beáta Töröková k tomu dodáva: „Na zjazdovky v Tatranskej Lomnici to majú najbližšie klienti hotelov SOREA URÁN, TITRIS a HUTNÍK. Najvyššie položená a najstrmšia zjazdovka z Lomnického sedla (2 190 m n. m.) uspokojí aj najnáročnejších lyžiarov. Buď sa zvezú na lyžiach priamo až k hotelu z najdlhšej carvingovej trati na Slovensku, alebo ich zadarmo odvezie tatranský SKI&AQUA BUS. Stačí byť majiteľom regionálnej zľavovej karty TATRY Card, ktorá obsahuje i horské poistenie platné počas celej dĺžky pobytu hosťa. Doplnkové hotelové služby sú zárukou príjemného pobytu pre celú rodinu.  Relaxácia vo Wellness URANIA či šantenie na 36-metrovom tobogane v AQUA RELAX centre, vodné masážne trysky, rôzne druhy masáží a zábalov, suché, bylinkové a parné sauny,  perličkový a morský kúpeľ alebo rodinný turnaj v BOWLING centre dopĺňajú večerné i detské programy pod vedením skúsených animátorov. Súčasťou hotelového komplexu SOREA HUTNÍK je aj detský lyžiarsky vlek pre začiatočníkov a požičovňa lyží. K zime vo Vysokých Tatrách patrí rovnako, ako zjazdové lyžovanie či skialpinizmus aj bežecké lyžovanie. Pripravené sú vynikajúce, denne upravované bežecké trate v každom stredisku.“

Tatranská Lomnica si v tohtoročnej zimnej sezóne pripravila niekoľko noviniek. Pre milovníkov adrenalínových aktivít je k dispozícii Audi ski aréna – slalomová trať s časomierou. Jedinečný produkt Fresh Track v sebe spája skorú rannú lyžovačku s perfektne upravenými svahmi. Vylepšená Fun Zone so snehovými vlnami je zas veľmi populárna medzi rodinami s deťmi a začiatočníkmi, poteší ich aj, okrem skvelej lyžovačky, rodina snehuliakov na Skalnatom plese. Už dobre známy indoor fun park Kamzíkovo v zime poskytuje skvelú službu pre lyžujúcich rodičov, rovnako na Skalnatom plese.

„Štrbské Pleso je perlou Vysokých Tatier. V zime láka vynikajúcimi lyžiarskymi podmienkami so skvelými traťami na slalom, zjazd či bežecké lyžovanie – so službami s najvyšším štandardom. K lyžiarskym svahom, k zjazdovkám, vás privezie od Hotela SOREA TRIGAN hotelový SKIBUS. Po celodennej lyžovačke zrelaxujete v centre WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s 32 °C vodou, vodnými atrakciami, relaxačnými zábalmi, fínskou, modrou a smaragdovou saunou, oddychovou zónou s výhľadom na zasnežené štíty Tatier. Štrbské Pleso je najväčším areálom bežeckého lyžovania v Tatrách. Ponúka trate na profesionálnej úrovni, ktoré sú samozrejme otvorené pre širokú verejnosť. Medzi jeho novinky patrí vylepšený SNOW park na ľavej strane svahu Turistická s možnosťou jumpovania a s využitím railov a prekážok,“ hovorí B. Töröková.

V stredisku Jasná Nízke Tatry sa pod komfortnejšiu lyžovačku podpíšu zlepšenia, ktoré kladne ohodnotia najmä návštevníci strediska. Veterná stena, ktorá umožní prevádzku lanovky aj pri silnejšom nárazovom vetre, nové snehové zábrany, dve nové prekážky v Snow Park JASNÁ s terénnou úpravou, vďaka ktorým bude na spustenie parku stačiť menej snehu, nové zasnežovanie a v lokalite Biela Púť je túto zimu k dispozícii väčší Après ski bar.

Töröková ďalej upresňuje: „Na lyžiach až k hotelu je jedno z vysnívaných kritérií zimného pobytu. Túto jedinečnú výhodu vám ponúka Hotel SOREA SNP, ktorý je situovaný priamo pri zjazdovke Biela Púť. Pri ubytovaní vás na recepcii čaká Liptov Region Card so zľavami v lokalite Liptova. Lyžiarsku školu, požičovňu lyží aj ski servis nájdete v priestoroch hotela. Bohaté bufetové raňajky v presklenej slnečnej reštaurácii s výhľadom na vrcholy Nízkych Tatier vás naštartujú na tú správnu lyžovačku a večer unavené nohy a telo zregenerujete v saune, resp. relaxačnými procedúrami (masáž lávovými kameňmi, rašelinový zábal, škoricový zábal, celková masáž). V blízkosti kabínkovej lanovky nájdete cenovo veľmi výhodný Hotel SOREA MARMOT (J. ŠVERMA). Pre ubytovaných hostí zabezpečuje požičovňu a úschovňu lyží, masáže, saunu, detský kútik. Hotel je mimoriadne vhodný pre lyžiarske školy.“

Dokonalý relax v Nízkych Tatrách ponúka Hotel SOREA MÁJ v blízkosti lyžiarskeho strediska SKI Javorovica v Liptovskom Jáne. Svoje miesto si tu nájdu úplní začiatočníci, ale aj skúsení lyžiari. Hotel ako jediný v doline ponúka klientom „zdravú termálnu vodu“ v krytom hotelovom bazéne. Pod dohľadom profesionálnych masérov sú v ponuke relaxačné zimné pobyty. Novinkou je aj detský relaxačný balíček s čokoládovou a medovou masážou a taktiež zábalom. Od lyžiarskeho strediska JASNÁ NÍZKE TATRY je hotel vzdialený 22 km. S regionálnou kartou hostia využívajú bezplatnú dopravu SKIBUSom z Jánskej doliny priamo k zjazdovkám do Demänovskej doliny a lyžiarskeho strediska Chopok Sever.

Ak si chcete zalyžovať v nádhernom prostredí Pienin, ideálnym miestom na lyžovačku s relaxom je Hotel SOREA ĽUBOVŇA v Ľubovnianskych kúpeľoch. Priamo pri hoteli sú zjazdové trate rôznej náročnosti s umelým zasnežovaním a večerným lyžovaním a vo vzdialenosti  20 km sa nachádzajú svahy zimného strediska SKI Litmanová. Široká ponuka doplnkových športovo-relaxačných služieb v kombinácii s bohatým kultúrnym programom vytvárajú dokonalé podmienky pre zimný oddych. Klasické masáže nahrádzajú aj špeciálne masáže a to regeneračná masáž s ALOE VERA, detoxikačná masáž so ZELENÝM ČAJOM, antistresová masáž s ORCHIDEOU a relaxačná masáž s RUŽOU. V ponuke sú i rôzne druhy zábalov (rašelinový, bylinný, detoxikačný, zábal zo včelieho vosku). Na spríjemnenie pobytu využite i perličkový kúpeľ a morský aerosólový kúpeľ so silne priaznivými účinkami na organizmus človeka.

Znamenitý relax počas chladných zimných dní môžete prežiť aj v Bratislave v Hoteli SOREA REGIA. Zážitok z prehliadky historickým centrom mesta aj so sprievodcom, vyhliadkovú jazdu vláčikom Prešporáčik, návštevu tradičných vianočných trhov znásobí 50 % zľava v hotelovom relax centre BAANTHAI so širokou ponukou originálnych thajských masáží.

SOREA na zimné obdobie pripravila pre deti a dospelých krátkodobé aj dlhodobé pobytové balíky, ktorých súčasťou sú aj pohybové aktivity. Spojením značiek SOREA a inSPORTline opäť vytvárame priestor pre zimnú kampaň „Športujeme aj v zime s inSPORTline“. V hotelových recepciách sú k dispozícii na požičanie detské snehové klzáky, švihadlá, trekingové palice, detské nafukovacie skákadlá, stolnotenisové sety, lopty, elektronické šípky a iné. V detských rozprávkových kútikoch tatranských hotelov a Hotela SOREA ĽUBOVŇA sú zabezpečené detské animácie alebo sa hostia môžu zúčastniť spoločných večerných programov a náučných kvízov.

Viac informácii na: www.sorea.sk                                                   Foto: SOREA a TMR