V námorníckom štýle

0
1148

Prečo sa hnať do diaľok, keď každý svoj deň môžete prežiť ako dovolenku? Vďaka našej novej letnej kolekcii prenikne námornícky štýl do vašej obývačky, jedálne, aj celého bytu. A čo tak móda v námorníckom štýle, s ktorou si budete pripadať ako pri mori? Nechajte sa inšpirovať s Tchibo:

Prestieranie + stojančeky na menovky

Slávnostný obed v námorníckom štýle? Prečo nie?! S milým prestieraním v bielo-modrej kombinácii potešíte seba i svojich hostí. Ak štvordielnu súpravu z vysokokvalitnej rebrovanej tkaniny doplníte milými stojančekmi na menovky z kvalitného porcelánu, ako hostiteľ určite zožnete zaslúžené pochvaly. Predbežná cena: prestieranie (4 ks) 8,95 €, stojančeky na menovky (4 ks) 6,95 €.

Prútená truhla

Prútená truhla uschová všetky vaše poklady. Je vyrobená z lúpaného farebného prútia, s dvoma bočnými úchytmi a kovovými závesmi. Rozmery truhly sú cca 68 x 38 x 45 cm. Predbežná cena: 99,95 €.

Solárna dekoračná fľaša

Tento zaujímavý bytový doplnok vás doslova zahreje. Pri zotmení sa automaticky aktivuje LED s teplým bielym svetlom. Je odolná proti poveternostným podmienkam, preto sa hodí do vnútorného aj vonkajšieho prostredia. Predbežná cena: 12,95 €.

Džersejové šaty

Ľahučké džersejové šaty ako stvorené (nielen) na dovolenku. Námornícke pásiky a vymeniteľná šnúrka na viazanie v páse krásne opticky tvarujú postavu a dodajú vám hravý dievčenský vzhľad. Dostupné vo veľkostiach XS 32/34 – XL 48/50. Predbežná cena: 16,95 €.

Tenisky

Ľahké tenisky moderného tvaru vám zaručia pohodlný krok. Ľahko ich skombinujete so sukňou či džínsami. Vrchný materiál a vnútorná podšívka sú z bavlny, vsadené diely elastické. Majú mierne vystlanú stielku a protišmykovú, jemne profilovanú podošvu. Nájdete ich vo veľkostiach 37 – 41. Predbežná cena: 9,95 €.

Nástenný regál

Nezvyčajný okrúhly drevený regál spraví z vašej obývačky lodnú kajutu. Regál je vyrobený z kvalitnej dubovej dyhy s priemerom cca 60 cm. Predbežná cena: 69,95 €.

Kolekciu „V námorníckom štýle“ nájdete v predajniach Tchibo od 11.7. a pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 5. júla.