Slovensko žije cestovateľským festivalom, pozvanie prijala aj thajská princezná!

0
1148

Slovensko v pondelok večer hostilo mimoriadne vzácnu a krásnu návštevu! Na pozvanie Ľuboša Fellnera, azda najscestovanejšieho Slováka, navštívila Bratislavu prvá vnučka thajského kráľa, princezná Bajrakitiyabha Mahidol.

Šarmantná členka kráľovskej rodiny, známa jednoducho ako princezná Pa, zažiarila na jednom z podujatí veľkého cestovateľského festivalu Od pólu k pólu, ktorý práve v týchto dňoch prebieha v hlavnom meste Slovenska a potrvá až do 5. októbra.

Kto je princezná Pa?
Vnučka aktuálneho thajského kráľa Ramu XI, najdlhšie vládnuceho kráľa spomedzi súčasných monarchov. Starý otec princeznej Pa je nenásilnou a prirodzenou „superstar“ celej krajiny. Fotografia Ramu XI patrí k bežnej výzdobe domácností. Na mnohých je zobrazený práve so svojou prvou vnučkou Pa – nasledovníčkou priamej a čistej kráľovskej línie.
Princezná je skúsená diplomatka a má veľkú podporu ľudí. Venuje sa charite a rozvoju postavenia žien v Thajsku, v roku 1995 založila vlastnú nadáciu, ktorá pomáha pri povodniach a prírodných katastrofách. Práve kvôli zápalu pomáhať ľuďom sa v poslednej dobe stáva obľúbenejšou ako jej otec  – korunný princ. A tak sa povráva, že práve ona sa stane budúcou kráľovnou Thajska.

Od pólu k pólu – cestovateľský festival plný prekvapení

Princezná bola len začiatok. Nasledujúce dni čakajú všetkých účastníkov festivalu rôzne atraktívne udalosti a diskusie, napríklad aj adrenalínové plávanie z jedného brehu Dunaja na druhý a množstvo inšpiratívnych stretnutí s cestovateľmi zo Slovenska i zahraničia. Dozviete sa, prečo sú zahalené Arabky šťastnejšie ako odhalené Slovenky a  zažijete polárnu noc v štýle škandinávskych románov.

Vypočujte si zážitky dobrodruhov z exotických kútov Zeme, a ak vás navnadia na cestovanie, neváhajte.  O zážitkoch predsa nestačí počuť, treba ich zažiť na vlastnej koži! Navyše, práve v týchto dňoch môžete využiť doteraz najvyššie zľavy, a to zájazdy do celého sveta. Nenechajte si ujsť šancu vidieť vysnívané destinácie, teraz za ešte dostupnejšie ceny!

Kompletný program a ďalšie informácie o  možnostiach aktívnej exotickej dovolenky nájdete na webe cestovateľského festivalu www.odpolukpolu.sk.