Šikovných pomocníkov do kuchyne nie je nikdy dosť

0
1070

Práca v kuchyni sa ľahko môže zmeniť na zábavu a príjemný relax, ak máte poruke šikovných pomocníkov. Presne takých nájdete v sortimente predajní Lidl od 21. marca za skvelé ceny.

SILVERCREST Tyčový mixér – je neoceniteľný pomocník, ktorý sa v kuchyni vždy zíde. Je ľahký, výborne sadne do ruky a uľahčí prípravu obľúbených jedál – omáčok, nátierok, koláčov či krémov. Poradí si s mixovaním, sekaním, aj krájaním. Lahodné pyré vyčarí špeciálny nadstavec na pyré, metlička na sneh z ušľachtilej ocele zasa krásne vyšľahá nadýchané piškótové cesto, ovocnú penu, ľahučký krém aj šľahačku.

Tyčový mixér má plynule nastaviteľnú rýchlosť a turbo tlačidlo pre intenzívne impulzné mixovanie. Dostanete ho kúpiť v rozmeroch 6 x 6 x 20 cm.

Cena: 19,99 €, Lidl

Elegantným a praktickým doplnkom do kuchyne je SILVECREST Elektrický mlynček na soľ a korenie. Keramický mlecí mechanizmus špičkovej kvality najemno pomelie celé korenie i hrubšiu soľ, hrúbku mletia si môžete nastaviť. Štýlový dizajn a kryt z ušľachtilej ocele v rôznych farbách je pekným doplnkom interiéru každej kuchyne.

Cena: 7,99 €, Lidl