Pripravte svoj domov na príchod novej sezóny s Hammeritom

0
916

Trblietavé záhradné lampičky alebo krásny kovový plot okolo domu – to všetko pomáha dotvoriť čarovnú atmosféru udržiavaného domova. S Hammeritom ľahko dodáte nový lesk všetkým kovovým povrchom  vo vnútri aj vonku.

Lampy a lampášiky sú tými najvýraznejšími ozdobami záhrady v čase, keď rastliny nekvitnú.  Nádherne totiž ilustrujú zimnú náladu. Aby boli stále v kondícii, potrebujú účinné ošetrenie proti dažďu, vetru, snehu, chladu a UV žiareniu, aby sme predišli ich korózii a vyblednutiu. Perfektné riešenie a kompletnú ochranu poskytuje produkt Hammerite z dielne Akzo Nobel, ktorý je navyše k dostaniu v rôznych farbách. Okrem starostlivosti tak svojmu kovovému osvetleniu dodáte tiež dizajnový rozmer. Aplikácia Hammerite je veľmi jednoduchá, len pamätajte na dôkladné odstránenie nečistôt z ošetrovaného povrchu.

Kovový záhradný nábytok je citlivý na chlad, ktorému sa v zimnom a skorom jarnom období neubránime. Hammerite priamo na hrdzu mu ale dokáže poskytnúť až osemročnú ochranu. Naniesť dve vrstvy Hammerite priamo na hrdzu je veľmi jednoduché a časovo nenáročné a aj úplnému začiatočníkovi zaberie len niekoľko hodín .

Vďaka miernemu počasiu je aj teraz možné dopriať  nový náter našim radiátorom. Čerstvo natreté radiátory dodajú nášmu domovu nové kúzlo a lesk. Samozrejme pri natieraní musia byť radiátory vypnuté a treba dôkladne vetrať, aby sa urýchlilo schnutie náteru. S Hammeritom sa navyše nemusíte obávať nepríjemného zápachu, ktorý  inak zvykne ošetrenie kovových povrchov sprevádzať.

Nech už ošetrujete akýkoľvek povrch, je veľmi dôležité očistiť ho od prachu a nečistôt. Len tak docielite dlhej životnosti kovových predmetov, a tým ušetríte svoj čas aj peniaze, lebo nebude potrebné nanášať nový náter každý rok.