BB puding krupicový – jedinečná novinka s chuťou detstva

0
1092

BB puding kakaový je súčasťou našich domácností už takmer sedemdesiat rokov. Tento rok však prichádza Dr.Oetker s inováciou, ktorá poteší malých aj veľkých. Vďaka jedinečnému spojeniu pudingu a kvalitnej krupice vznikol nový BB puding krupicový s vanilkovou arómou, ktorý vám pripomenie radostné chvíle detstva, kedy v kuchyni voňala krupicová kaša. Netradičný dezert, olovrant či ľahká večera môžu byť na stole už za pár minút vďaka jednoduchej príprave z pol litra mlieka. Ak hľadáte výnimočné pochúťky, nový BB puding vás určite presvedčí. 

Výnimočná chuť nielen pre malých 

Originálna receptúra, jedinečná konzistencia a vysoká kvalita použitých surovín – to je BB puding, ako ho poznáte. Varili nám ho mamy či staré mamy a my ho opäť varíme našim deťom. Nový BB puding v ničom nezaostáva za svojím predchodcom, no prekvapí vás už na prvý pohľad: tmavé kakao sa zmenilo na vanilku, ktorá spoločne s novou ingredienciou – semolinovou krupicou –  vytvára novú neodolateľnú kombináciu. Pripravený ho máte už za pár minút a obsah vrecka je určený presne na pol litra mlieka.

Nový BB puding krupicový s vanilkovou arómou môžete servírovať ako lahodný dezert pre svojich hostí, olovrant pre deti či ako ľahkú večeru pre celú rodinu. Vďaka semoline, krupici z tvrdej odrody pšenice, je navyše BB puding sýtejší ako bežné pudingy. Semolina má totiž vyššiu nutričnú hodnotu oproti bežnej mäkkej krupici.

Odporúčaná maloobchodná cena BB puding krupicový (50 g): 0,49 €