Originálne drevené schody od Kährs

0
1495

Interiérové schodisko je neprehliadnuteľnou súčasťou interiéru. Netreba ho zbytočne zvýrazňovať, pútať pozornosť by malo práve svojou decentnosťou a kvalitou vyhotovenia. V takom prípade zapadne do každého interiéru a zabezpečí bezpečný pohyb medzi jednotlivými poschodiami. Ak pri výbere siahnete po trvácnom, estetickom a prirodzene hrejivom materiáli, akým je napríklad drevo, môžete rátať aj s dlhou životnosťou. Drevo sa vyznačuje nielen širokým výberom farieb a povrchových úprav, ale jednoducho a efektívne ho možno kombinovať s inými druhmi materiálov ako je sklo, mosadz alebo kov.

Každé schodisko je jedinečný originál, ku ktorému treba pristupovať individuálne a najmä jeho výber riešiť už vo fáze návrhu interiéru. Elegantné riešenie spĺňajúce individuálne požiadavky ponúka výrobca drevených podlahových krytín Kährs. Originálne na mieru vyrábané drevené schody Kährs sú určené pre kladenie na betónové schodiská s dĺžkou schodov od 1200 do 2800 mm. Vyberajte z troch variant obloženia. Classic 40 predstavuje tradičný typ obloženia so šírkou prednej hrany 40 mm. Classic 60 je špeciálne určený na renováciu, keďže jeho predná hrana široká 60 mm zakryje poškodenia či nedostatky starých schodísk. Plné obloženie Modern vytvorí jednotné celodrevené schody bez prednej hrany.

Obľúbený dub, tmavý orech, svetlý javor či jaseň? Saténový alebo matný lak, prírodný olej, štruktúrovaný povrch alebo skosené hrany? Aby drevené schodisko farebne aj dizajnovo zapadlo do existujúceho interiéru, je výhodné vyberať z veľkej škály drevín, ich dekorov, povrchových úprav a odtieňov. V prípade výberu dekoru z kolekcií drevených podlahových krytín Kährs sa netreba obmedzovať, jediným ohraničením je výrobná hrúbka krytiny (od 10 do 20 mm). A tak je veľmi jednoduché zladiť existujúcu podlahu obývacej izby, spálne či chodby s novou podlahou schodiska alebo ich zladiť materiálovo aj dizajnovo už v prvotnom návrhu interiéru.