Nájdite tú pravú rovnováhu medzi športom a odpočinkom so značkou Radox

0
1017

Patríte medzi tých, ktorí si predsavzali, že sa budú viac hýbať viac športovať a začali ste na tom tvrdo pracovať, alebo cítite, že vášmu telu musíte dopriať viac oddychu a rozhodli ste sa v tomto roku viac oddychovať? So značkou Radox môžete hravo splniť oboje. Naštartujte sa osviežujúcou sprchou so sprchovacími gélmi Radox. Náročné pracovné dni si potom spríjemnite horúcim kúpeľom s kúpeľovými penami Radox.

Pribaľte si do športovej tašky sprchovací gél Radox

Každý to máme s novoročnými predsavzatiami inak, ale všetci vieme, že začiatky bývajú ťažké. Ak nás však po prvotnej eufórii niektoré predsavzatia neopustia, prinesie to svoje ovocie. Pri  pohybe to platí dvojnásobne. Nenechajte sa prvé týždne odradiť preplnenými športovými aj fitness centrami a dajte vášmu telu poriadne zabrať. Hľadáte vhodného spoločníka, ktorý vás pred či po športovom výkone skvelo povzbudí? Spoľahnite sa na dámsky sprchovací gél Radox Revive s originálnou vôňou šťavnatej mandarínky a citrónovej trávy, ktorý vám aj v zimných mesiacoch prinesie svieži pocit ďalekej exotiky. Jeho netradičné spojenie vôní vám dodá novú vlnu energie a pred ničím vás nezastaví. Pre mužov, ktorí milujú šport, a vedia, čo chcú, je ideálny sprchovací gél so šampónom 2v1 Radox Sport. Tento pánsky sprchovací gél s príjemnou mužnou vôňou nielen dokonale osvieži, ale povzbudí aj vo chvíľach, keď ste na konci so silami. Svieže sprchovacie gély Radox by vám rozhodne nemali v športovom vybavení chýbať.

Naordinujte si pravidelný odpočinok s penou do kúpeľa Radox Relax
Povedali ste si, že v novom roku budete viac dbať na odpočinok a doprajete vášmu telu i mysli poriadny relax? Vyberte si správneho odborníka na horúci kúpeľ, penu do kúpeľa Radox Relax, s ktorou zabudnete na všetky starosti celého dňa. Vďaka nezameniteľnému spojeniu vône levandule a lekna doprajete uvoľnenie nielen vášmu telu, ale aj vašej mysli.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena sprchovacieho gélu Radox Revive a sprchovacieho gélu a šampónu 2v1 Radox Sport je 2,15 €. Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena peny do kúpeľa Radox Relax je 4,29 €.