Nový Dove suchý šampón – pre krásne vlasy plné objemu kedykoľvek a kdekoľvek

0
4351

Vlasy, to je večná a nikdy nekončiaca téma ženského sveta. Ako na to, aby vyzerali krásne a plné objemu každý deň, presne tak, ako keď si ich čerstvo umyjeme a upravíme podľa našich predstáv? Špecialista na starostlivosť o vlasy, značka Dove, konečne prináša skutočné riešenie. Zabudnite na klobúky, vyhoďte gumičky, a stavte na novinku Dove suchý šampón! Vďaka nemu osviežite svoje vlasy vždy keď to potrebujete a navyše bez jedinej kvapky vody.

Každý deň nás ženy čaká „zásadné“ rozhodnutie – umyť vlasy či neumyť? Keď sa rozhodneme pre ÁNO, budú vyzerať sviežo a krásne. No nie vždy na tento proces trvajúci desiatky minút máme čas (najmä tie z nás, ktorých koruna krásy siaha do polovice chrbta a nižšie). Veľmi časté umývanie a následná úprava vlasov im navyše môže aj uškodiť. A ak našu korunu krásy zdobí melír či farba, rýchlejšie si ich vymyjeme, rovnako tak ako drahé masky a prípravky, ktoré nám do vlasov aplikovala kaderníčka. Naopak so spľasnutými, nepekne vyzerajúcimi vlasmi sa vôbec necítime dobre a to tiež nie je to pravé orechové.

Značka Dove prichádza s revolučnou novinkou, vďaka ktorej budú vaše vlasy svieže a revitalizované už počas niekoľkých minút. Dove suchý šampón osviežuje vlasy bez jedinej kvapky vody a navyše im dodá viditeľný objem. Jeho aplikácia nie je náročná. Šampón stačí nasprejovať k vlasovým korienkom, jemne vmasírovať, aby šampón absorboval prebytočný maz a učesať ako obvykle. Viac sa dozviete na  www.mojdove.sk.

DOVE SUCHÝ ŠAMPON 200 ml

Viditeľne revitalizuje vlasy medzi jednotlivými umývaniami. Absorbuje prebytočný maz a zanechá tak vlasy krásne a s viditeľným objemom!

Odporúčaná maloobchodná cena: 4,99 €

Tip pre jednoduchý styling

Ak nemáte čas umyť si vlasy, použite Dove suchý šampón. Vlasy budú krásne ako po umytí, objemnejšie a lepšie upraviteľné. Keďže Dove suchý šampón vlasy nezaťažuje, jeho použitím vytvoríte úplne prirodzený a svieži look.

dove2