Novinka pre ľahké zastrešenie záhradných altánkov

0
4332

Na jar získava každá záhrada svoju novú tvár. Zazelení sa a rozkvitne. Nastáva vhodný čas na výsadbu zeleniny, úpravu trávnika či renováciu menších záhradných stavieb. Zima sa často podpíše najmä na strechách altánkov, prístreškov či záhradných domčekov. Akú krytinu si zvoliť, aby ich nová strecha vyzerala atraktívne, ale zároveň nespôsobila zbytočný prievan v peňaženke? S riešením prišla spoločnosť Icopal. Svetový líder v oblasti ochrany budov uvádza na trh novú strešnú krytinu Icopal 3D® Gardener.

„Ide o ľahkú asfaltovú krytinu, ktorá má široké možnosti využitia v záhradnom staviteľstve. Je praktická a zároveň estetická. Okrem toho sa môže pochváliť výbornými parametrami, ako sú maximálna vodotesnosť, odolnosť proti mechanickému poškodeniu či UV žiareniu. Navyše predstavuje cenovo dostupné riešenie, ktoré si nevyžiada žiadne ďalšie výdavky,“ hovorí Ing. Pavol Pekar, produktový manažér Icopal a.s.

Jednoduchá montáž bez pomoci pokrývača

Icopal 3D® Gardener je asfaltovaný pás modifikovaný SBS kaučukom s nosnou vložkou zo sklenenej rohože spevnenej sklenenou mriežkou. Možno ho použiť na strechy so sklonom do 30°. Okraje pásu tvorí silikónová fólia, ktorá sa počas aplikácie odstráni a vznikne samolepiaci spoj. Práve vďaka tomu je montáž pásov na strechu nenáročná. „Jej aplikáciu bez problémov zvládne zákazník aj sám, bez pomoci vyškoleného pokrývača. K položeniu Icopal 3D® Gardener mu postačí len bežné náradie, ako sú klince, kladivo, meter a nôž,“ opisuje Pekar. Ak sa zákazník bude riadiť stručným obrazovo-textovým návodom alebo krátkym montážnym videom na webovej stránke spoločnosti Icopal, aplikácia mu pôjde od ruky.

Atraktívny vzhľad

Icopal pri vývoji novinky na zastrešenie drobných stavieb kládol veľký dôraz nielen na jej kvalitatívne parametre a nenáročnú montáž, ale aj na atraktívny vzhľad. Asfaltová krytina Icopal 3D® Gardener korunuje každý altánok, prístrešok či malý záhradný domček tradične vyzerajúcou strechou. „Zaujímavý vzhľad dodáva krytine 3D efekt, ktorý vzniká kombináciou troch farieb hrubozrnného minerálneho posypu na jej povrchu,“ dodáva produktový manažér P. Pekar. Asfaltovaný pás je dostupný v jednej univerzálnej tehlovo červenej farbe.

Záruka 7 rokov

Na Icopal 3D® Gardener môže zákazník získať záruku v trvaní až 7 rokov. Umožňuje to registrácia v rámci zrozumiteľného a jednoduchého záručného systému, ktorým je Osobná záruka kvality Icopal. K tomu, aby ju zákazník získal, musí na stránke www.zaruky.icopal.sk vyplniť jednoduchý formulár v priebehu 45 dní od dátumu zakúpenia tovaru. Viac informácií o krytine nájdete na www.3d.icopal.sk.