MasterCard odmeňuje za bezkontaktné platby pomocou PayPass™

0
1149

index23Už tradične pripravila spoločnosť MasterCard®, jednotka v inteligentných, pohodlných a bezpečných platbách, na jar kampaň pre držiteľov bezkontaktných kariet MasterCard® PayPass™ a Maestro® PayPass™. Od 7. apríla až do konca mája získajú pri bezkontaktnej platbe na čerpacej stanici Agip zľavu na ďalší nákup.

Jarná kampaň prebehne na území celej Slovenskej republiky v spolupráci s čerpacími stanicami Agip. Za každú platbu uskutočnenú bezkontaktne kartami MasterCard® PayPass™ a Maestro® PayPass získajú držitelia kariet u daného obchodníka kupón na zľavu 2 centy za liter pri ďalšom nákupe pohonných hmôt.

Hlavným posolstvom kampane je, že bezkontaktné platby šetria čas, čomu zodpovedá i claim „Stráviť menej času platením, mať viac času na zábavu: Na nezaplatenie“. Platby bezkontaktnou technológiou sú rýchle a nezaberú viac než päť sekúnd. Pri platbách do 20 EUR netreba zadávať PIN, čo výrazne skracuje čas strávený pri pokladni. Zároveň tiež zvyšuje bezpečnosť zaobchádzania s kartou, ktorú zákazník nemusí dávať z ruky.