Nové vstavané mikrovlnné rúry z kolekcie Gorenje Infinity

0
994

Do kolekcie Gorenje Infinity s minimalistickým dizajnom, pribudli nové vstavané mikrovlnné rúry. Odteraz možno mikrovlnné rúry Gorenje Infinity dokonalo zapracovať do kuchynskej linky a dosiahnuť tak harmonický výraz kuchyne.

Za svoj okúzľujúci vzhľad vďačí kolekcia Gorenje Infinity prepracovaným vintage detailom, ktoré jej prepožičiavajú nádych nostalgie. Dizajnová kolekcia dostupná v lesklom čiernom alebo decentnom slonovinovom prevedení, pozostáva z rúr, varných platní a odsávačov pár. Doposiaľ boli jej súčasťou aj voľne stojace mikrovlnné rúry. Aktuálne sa táto ponuka rozšírila aj o vstavané mikrovlnné rúry. Charakteristickým poznávacím prvkom sú sklenené dvierka s rozpoznateľným dizajnom kolekcie. Elegantný otočný gombík je doplnený jednoduchým a prehľadným členením dotykových ovládacích prvkov.

Nespočetné množstvo funkcií a prednastavení vám pomôže jednoducho pripraviť zdravé a výživné jedlo. Prednastavené programy sa postarajú o to, aby mäso, zemiaky, zelenina, ryby alebo napríklad aj cestoviny boli zakaždým neodolateľné. Nechýbajú ani programy na ohrievanie, varenie a rozmrazovanie. K dispozícii je aj gril, ktorý v kombinácii s mikrovlnnou rúrou umožňuje veľmi rýchle pečenie alebo opekanie do chrumkava, čo je praktické najmä pri príprave pizzy alebo menších kúskov mäsa. Gorenje Infinity je výborným riešením pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti a nadčasovej klasiky v technologicky vyspelých kuchynských spotrebičoch.