Nová klávesnica Logitech do obývačky zjednoduší prepojenie vášho PC s televízorom

0
833

Spoločnosť Logitech dnes ohlásila uvedenie bezdrôtovej klávesnice Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus, čo je klávesnica určená pre použitie v obývačkách, pomocou ktorej môžete pohodlne ovládať obrazovku vášho počítača na televízore. Klávesnica K400 Plus má bezdrôtový dosah až 10 metrov a integrovaný touchpad, takže vám umožňuje ľahko streamovať filmy, televízne relácie, hudbu a inú zábavu na počítači z pohodlia vašej pohovky.
„Obývačka je miestom, kam prichádzame odpočívať, zabávať sa a zdieľať spoločnosť s priateľmi a rodinou,“ povedala Charlotte Johs, globálna viceprezidentka divízie počítačových periférií spoločnosti Logitech. „Vďaka bezdrôtovej klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus ľahko prepojíte svoj počítač s televízorom a môžete jednoducho vyhľadávať na Internete čokoľvek vás bude zaujímať.“
Nová klávesnica K400 Plus stavia na úspechoch obľúbeného modelu Logitech Wireless Touch Keyboard K400, má integrovaný touchpad s citlivou odozvou a nastaviteľným ovládaním kurzoru, vďaka ktorému tvorí kompaktnú kombináciu klávesnice a myši v štýle „všetko v jednom“. Tlačidlá s klávesovými skratkami vám umožňujú jednoduchý prístup k ovládaniu hlasitosti a navigáciu v ponukách menu. Intuitívne tlačidlá so šípkami vám pomôžu rýchlo nájsť cestu k akémukoľvek digitálnemu obsahu.
Neutrálne sivé prevedenie klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus ladí s dizajnom moderných obývačiek a vďaka štíhlej konštrukcii je ľahké ju kdekoľvek odložiť. Má navyše zaoblené boky pre väčšie pohodlie – dokonalá klávesnica pre každého. Dodávané batérie majú výdrž až 18 mesiacov, ktorá zaručí nekonečné hodiny zábavy bez prerušovania.
Cena a dostupnosť
Očakáva sa, že bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus bude k dispozícii v júni v Spojených štátoch a celosvetovo v júli za odporúčanú maloobchodnú cenu 44,99 €.