Moderné kabelky a peňaženky, po ktorých túži každá mladá žena

0
1246

Sú nevyhnutnými doplnkami každej ženy a nevieme si predstaviť ísť bez nich ani len do obchodu. Obchodov s kabelkami a peňaženkami je veľmi veľa a častokrát, keď si chceme vybrať novú kabelku a peňaženku, musíme si poobzerať viaceré obchody, kým nájdeme tie pravé, ktoré nás oslovia.

Dámske peňaženky z kože

Ak chcete, aby vám vaša peňaženka vydržala, odporúčame vám kupovať práve kožené dámske peňaženky. Sú pevné, neroztrhnú sa a ľahšie sa ošetrujú. Navyše príjemne voňajú aj niekoľko rokov po kúpe. Vyrábajú sa z pevnej kože, ktorej životnosť je aj niekoľko desaťročí.

Ak chcete peknú modernú dámsku peňaženku, odporúčame vám jednoznačne práve tie z kože. Sú síce o čosi drahšie, ako tie, ktoré kúpite u Číňanov, ale vydržia vám a sú nadčasové. Pri výbere novej peňaženky si dávajte pozor hlavne na zapínanie. Vyberajte si skôr kvalitné zipsové zapínanie ako klasické „pukačky“. Dámske peňaženky musia mať aj dostatok priečinkov na doklady.

Moderné kabelky

Každá žena potrebuje takéto kabelky: malé crossbody kabelky, veľké kabelky na formát A4 – hnedé, čierne, sivé, farebné. Ak rady nosievate crossbody kabelky, vyberajte si kabelky v neutrálnych farbách. Ľahko ich tak skombinujete k akémukoľvek farebnému outfitu. Ak nosievate len kabelky vo formáte A4, aj tie si vyberajte len v neutrálnych farbách. K farebným kabelkám budete musieť prispôsobiť aspoň obuv, aby „nekričali“.

Vyberajte si len také kabelky, do ktorých zmestíte peňaženku, mobil, šminky, ale aj hračky vašich detí. Jednoznačne vám odporúčame kupovať si radšej kvalitné kožené kabelky, ako kabelky so syntetiky. Na kabelkách zo syntetiky vás bude lákať ich prijateľná cena, ale kvalitné kožené sú predsa len kvalitné kožené.

Kožené kabelky vám odporúčame impregnovať. Tak ich ochránite pred veľkým množstvom vlhkosti. Buďte šik pri každej príležitosti a vyberte si nadčasové kožené peňaženky a kabelky.