Krásne a jemné vlasy už po dvoch týždňoch s novým radom Dove Intensive Repair!

0
2762

Ak cítite, že sú vaše vlasy poškodené, oslabené a nelesknú sa tak ako predtým, rozhodne nepanikárte. Namiesto toho stavte na prípravky na starostlivosť o poškodené vlasy z radu Dove Intensive Repair, vďaka ktorým budú vaše vlasy krásne a jemné už po dvoch týždňoch.

Naše vlasy neustále čelia najrôznejším vonkajším vplyvom, či už je to používanie stylingových prípravkov, fénovanie a úprava, alebo napríklad príliš suché, mrazivé či vlhké počasie. To všetko vlasy ovplyvňuje, berie im potrebnú silu a kvôli tomu môžu slabnúť, strácať lesk a lámať sa.

Ak na sebe tiež pozorujete príznaky poškodených vlasov, je na čase, aby ste s tým niečo urobili. Riešenie je veľmi jednoduché! Expert na vlasovú starostlivosť značka Dove vyvinul rad vlasových prípravkov Dove Intensive Repair. Vďaka nim si už po dvoch týždňoch pravidelného používania šampónu a kondicionéru, budete môcť opäť užívať krásne a pevné vlasy.

Prípravky z radu Dove Intensive Repair pôsobia na bunkovej úrovni vlasov a napravujú poškodené vlasy. Obsahujú špeciálne zloženie, ktoré účinne pôsobí na zničené proteíny vo vlasovom jadre a tak obnovuje ich funkciu. Používaním prípravkov z radu Dove Intensive Repair obnovíte silu a lesk vašich kaderí! *

* Pri pravidelnom používaní šampónu a kondicionéru vs. šampón bez kondicionačných zložiek.

Dove regeneračná maska Intensive Repair na poškodené vlasy 200 ml

Maska pomáha obnovovať poškodené vlasy zvnútra a zanecháva ich silné, prirodzene pružné, lesklé a odolnejšie proti 1budúcemu poškodeniu.* Špeciálna receptúra ​​s vyššou koncentráciou kondicionačných látok pomáha vlasom navrátiť ich stratený lesk.

*  Zníženie poškodenia vlasov pri pravidelnom používaní šampónu a masky vs. šampón bez kondicionačných zložiek.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 4,89 EUR

Dove nočné sérum Intense Repair na poškodené vlasy 120 ml

2Nočné sérum na poškodené vlasy obsahuje technológiu Fibre Actives, ktorá preniká hlboko do poškodených vlasov počas spánku, dopĺňa nevyhnutné proteíny stratené počas umývania vlasov a navracia im ich prirodzenú silu. Vďaka ľahkému gélovému zloženiu sa vlasy nemastia a ráno po prebudení ich upravíte obvyklým spôsobom.

 Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 4,89 EUR

Dove kondicionér v spreji Intensive Repair na poškodené vlasy 200 ml4

Obsahuje špeciálne dvojfázové zloženie. Jedna fáza obsahuje zložku Fibre ActivesTM, ktorá pomáha vyživovať vlasy zvnútra. Druhá obsahuje MicroMoisture Serum a pomáha uhladzovať povrch vlasov. Kondicionér sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit. Vlasy budú dokonale jemné a ľahko rozčesateľné. Neoplachujte.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 4,49 EUR

Dove Express kondicionér Intensiv Repair na poškodené vlasy 180 ml

5Má vlastnosti kondicionéru, ale účinky ako vlasová maska. Vlasy vyživuje podobne ako maska, ale pôsobí rýchlosťou kondicionéru. Obsahuje zložku Fibre ActivesTM, ktorá okamžite preniká do štruktúry vlasu a pomáha obnovovať poškodené vlasové vlákna zvnútra a predchádza tak budúcemu poškodeniu.* Vďaka jeho zloženiu Express kondicionér vlasy nezaťažuje toľko ako maska, pretože obsahuje nižšiu koncentráciu kondicionačných látok.

*Pri pravidelnom používaní šampónu a kondicionéru vs. šampón bez kondicionačných zložiek.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 4,49 EUR

Dove šampón Intensive Repair na poškodené vlasy 250 ml

3Špeciálne vyvinutý šampón na poškodené vlasy obsahuje zložku Keratin Repair Actives. Pôsobí priamo na bunkovej úrovni vlasu a pomáha tak napravovať poškodené proteínové vlákna vo vnútri vlasu a tým pomáha predchádzať budúcemu poškodeniu.

*Zníženie poškodenia vlasov vďaka pravidelnému používaniu šampónu a kondicionéru vs. šampón bez kondicionačných zložiek

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 3,19 EUR/3,69 EUR(250 ml/350 ml)

Dove kondicionér Intensive Repair na poškodené vlasy 200 ml

6Dove kondicionér na poškodené vlasy obsahuje zložku Keratin Repair Actives, ktorá pôsobí na bunkovej úrovni vlasu, kde pomáha obnovovať proteíny.  Pre silnejšie a lesklejšie vlasy.*

* Zníženie poškodenia vlasov vďaka používaniu šampónu a kondicionéru vs. šampón bez kondicionačných zložiek

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 3,19 EUR