Jednoducho na zahryznutie

0
1131

Aké bolo podľa vás leto? Šťavnaté ako pomaranče, plné sladkého ničnerobenia ako med a zážitkov chrumkavých ako karotka? Teraz si ho môžete pripomenúť vďaka lahodným novinkám RACIO ryžové Simply s príchuťou pomaranča, medu a karotky. Tri sladké pochúťky, ktoré sú jednoducho na zahryznutie v každom ročnom období.

Hravé, ľahké a chrumkavé! Také sú nové ryžové mini chlebíčky RACIO Simply s tromi neodolateľnými príchuťami. Prirodzene bezlepková ryža sa spojila s jedinečnou chuťou karotky, pomaranča a medu a vytvorila s nimi lákavé kombinácie pre malých aj veľkých. Privolajte si sladké spomienky na leto. Vďaka praktickému baleniu môžete mať RACIO Simply kedykoľvek po ruke.

Chrumkavé kolieska Racio Simply karotka v sebe okrem ryže ukrývajú aj podmanivo rafinovanú chuť karotky. Ľahučké a osviežujúce Racio Simply s príchuťou pomaranča vám doslova zamotajú hlavu. Medové motúzy popod nos si môžete ťahať s Racio Simply medovými, v ktorých sú zrnká ryže obalené v sladkej pochúťke od včiel.

Každé praktické 40-gramové balenie Racio Simply obsahuje 100 % prírodné zložky a je pripravené zahnať malý hlad a potešiť aj maškrtné jazýčky.

Priemerná predajná cena: od 0,89 € / balenie 40 g