Dotyk krásy, ktorá nikdy nezovšednie

0
1112

Gorenje rozširuje sortiment obľúbených dizajnových radov o neprehliadnuteľnú novinku – kolekciu kuchynských spotrebičov Gorenje Infinity. Po úspešnej premiére na medzinárodnom veľtrhu IFA v Berlíne je teraz dostupná aj na slovenskom trhu.

Rúry, varné dosky, odsávače pár, mikrovlnné rúry a šporáky Gorenje Infinity sú navrhnuté v modernom minimalistickom dizajne v lesklom čiernom alebo v decentnom prevedení slonovinovej kosti. Ústrednými bodmi okúzľujúceho vzhľadu kolekcie sú prepracované vintage detaily, ovládacie prvky, rukoväte a sklenené dvierka. Gorenje Infinity je výborným riešením pre všetkých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti a nadčasovej klasiky v technologicky vyspelých kuchynských spotrebičoch.

RÚRY

Inovatívny HomeMade zaoblený tvar rúry, ktorý je inšpirovaný tradičnou pecou na drevo, umožňuje voľnú cirkuláciu horúceho vzduchu rovnomerne zo všetkých strán. Výsledkom je optimálne upečené jedlo: vnútri šťavnaté a zvonku chrumkavé. Klasický tvar časovača s hodinovými ručičkami poteší každého priaznivca retra. Analógový displej zobrazuje aktuálny čas, a zároveň slúži ako kuchynský budík. Navyše umožňuje nastaviť začiatok alebo koniec pečenia. Zvukový signál vás nakoniec upozorní na koniec pečenia. Vďaka teleskopicky výsuvným koľajniciam máte kedykoľvek perfektný prehľad o priebehu pečenia. Manipulácia s plechmi je tak bezpečná a jednoduchá, rovnako ako ich čistenie. Rúry Infinity vynikajú pozoruhodne hladkým, jednoduchým a tichým zatváraním dvierok. Tie sa elegantne automaticky zatvoria jemným dotykom.

VARNÉ DOSKY

S mnohými modernými funkciami a vlastnosťami sú indukčné alebo plynové varné dosky Infinity vašou cestou ku skutočnému majstrovstvu v kuchyni.  Funkcia rýchleho ohrevu PowerBoost umožňuje indukčným doskám zvýšiť indukčnú energiu až o 25 % a uvariť jedlo pre nedočkavých hladošov ešte rýchlejšie! Moderný ohrievací systém je v priebehu rýchleho zahrievania navyše  super tichý. Vďaka perfektne hladkému povrchu je čistenie varnej dosky hračkou. Plynové varné dosky Infinity majú liatinové mriežky, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale sú aj mimoriadne stabilné, pevné a extrémne odolné. Praktický horák Wok prináša vysoký výkon pre ľahké varenie ázijských jedál aj varenie vo veľkých hrncoch. Okúzlite hostí exotickou kuchyňou aj bez príliš veľkej námahy.

ODSÁVAČE PÁR

Jemná línia ovládacích prvkov umožňuje odsávaču splynúť s ostatnými spotrebičmi kolekcie, zatiaľ čo optimálna a tichá prevádzka z neho robí nenahraditeľného pomocníka. Ventilácia AdaptTech automaticky reguluje intenzitu odsávania podľa aktuálnej koncentrácie nečistôt, pár, výparov a plynov vo vzduchu. Moderný parametrický systém odsávania vzduchu pracuje nielen cez centrálnu časť, ale po celom obvode odsávača. Výsledkom je menšia spotreba energie a menší hluk pri účinnejšom odsávaní. Funkcia PowerBoost poskytuje výkonné a rýchle odsávanie v prípade nadmerného množstva pary. Zabudované vysoko efektívne LED osvetlenie poskytuje vynikajúcu viditeľnosť do každého z hrncov či panvíc a vytvára v kuchyni útulnú atmosféru.

MIKROVLNNÉ RÚRY

Veľké množstvo funkcií a prednastavení vám pomôže jednoducho uvariť zdravé a výživné jedlo, a to všetko zvládnete vďaka jedinému ovládaciemu prvku v tvare hodinových ručičiek. Prednastavené programy sa postarajú o to, aby mäso, zemiaky, zelenina, ryby alebo napríklad aj cestoviny boli zakaždým neodolateľné.  Nechýbajú ani programy na ohrievanie, varenie a rozmrazovanie. K dispozícii je aj gril, ktorý v kombinácii s mikrovlnnou rúrou umožňuje veľmi rýchle pečenie alebo opekanie do chrumkava, čo je praktické najmä pri príprave pizzy alebo menších kúskov mäsa. Mikrovlnné rúry Infinity umožňujú nastaviť čas ohrevu až do 95 minút.