Dokonalý oddych a luxusné ošetrenie pleti v novom ZION SPA v Sheratone

0
1373

Predstavte si miesto, v ktorom uniknete toku času, všetko okolo vás sa zastaví a vy si v absolútnom súkromí vychutnáte božský pokoj. Každý moment patrí len a len vám. Páči sa vám sa táto predstava? Nie je to len sen, ale realita v ZION SPA, ktoré je spojením vedy a prírody. Od mája už aj v bratislavskom Sheraton Bratislava Hoteli, ktorého spa sa zaradilo do siete luxusných hotelových kúpeľov ZION SPA.

Relax v spa si dopraje aj herečka Helena Krajčiová. „My ženy sa rady staráme o svoj zovňajšok a po dlhej práci ako je moja v televízii a v divadle, vždy ocením relax, dobrú masáž a nejakú procedúru na omladenie. Dôležití sú pre mňa odborníci, ktorí mi vedia poradiť, “ povedala známa slovenská herečka.

ZION SPA v Sheratone sa stalo súčasťou siete luxusných spa, ktorá je charakteristická výnimočnými wellness službami,“ hovorí Anna Jarinová, riaditeľka ZION SPA a dodáva, že je rada, že k nej pribudne ďalšie miesto na promenáde blízko Dunaja. Po vzore Grand Hotela Kempinski vo Vysokých Tatrách, bratislavského Grand Hotela River Park a hotela Crowne Plaza Bratislava je tak už štvrtým luxusným miestom v sieti ZION SPA.

ZION SPA PREMIUM poskytuje svojim hosťom viac ako len kozmetiku, ale pritom nejde o invazívne zákroky. Procedúry sú efektívne, využívajú sa prírodné prípravky, ktoré už po prvom použití zanechajú viditeľné výsledky na vašej pokožke. „Naším poslaním je poskytovať inovatívne spa procedúry a programy vytvorené na holistickom prístupe pre všetkých, ktorí si chcú udržať a zlepšiť svoje zdravie a krásu. Na to dbá náš tím odborníkov, ktorý sa skladá z terapeutov, kozmetičiek, fitnes inštruktorov a odborníkov na výživu,“ opisuje atmosféru v ZION SPA Anna Jarinová.

Luxusné procedúry, ktoré bojujú proti starnutiu

Novinkou zo sveta kozmetických procedúr je rada Linda Meredith, ktorá získala titul Kráľovnej kozmetických ošetrení. Hlavným cieľom rady je dôkladná očista a následné vyživenie pleti a boj proti starnutiu. Jej pokročilé formy starostlivosti o pleť a legendárne pleťové ošetrenia získali Linde Meredith závideniahodný zoznam celebritných klientov zo sveta filmu, hudby a módy.

Inovatívny prístup k problémom pokožky zahŕňa detailné pochopenie vplyvov, ktoré majú stres, strava a životné prostredie na naše telo. Jej sortiment najmodernejších produktov využíva tie najlepšie ingrediencie, ktoré nám príroda a veda vie ponúknuť. Preto sme sa pre ňu rozhodli aj v ZION SPA,“ vysvetľuje Anna Jarinová.

Ako dosiahnuť krásnu a mladú pleť pomocou kozmetiky Linda Meredith?

Po precíznom očistení pokožky naši odborníci dôkladne posúdia vašu pleť a navrhnú vám jedinečnú kombináciu produktov a ošetrení, ktoré prispejú k okamžitému zlepšeniu jej stavu. Vaša pokožka bude nasýtená vitamínmi a esenciálnymi živinami, čím sa zvýši jej hydratácia a bude pôsobiť sviežo a bezchybne,“ hovorí o procedúrach Anna Jarinová.

Navyše počas ošetrení využívajú kyslík ako najúčinnejší prírodný regeneračný prvok. Jeho infúziou do pokožky bude regenerácia zdravej bunky intenzívnejšia, vrásky viditeľne vyplnené a pleť hlboko hydratovaná. Linda Meredith vytvorila alternatívu k botoxu, ktorá sa nazýva V-Tox. Používa deriváty morských rias na relaxáciu pokožky. Je navrhnutá pre tých klientov, ktorí nechcú mať toxický botox aplikovaný do pokožky. Súčasťou hotelového spa sa stal aj jedinečný liftingový prístoj značky CACI, ktorý pracuje na princípe mikroprúdu, trénuje svaly tváre, zjemňuje vrásky a poskytuje okamžitý liftingový efekt.

Do siete ZION SPA patria v súčasnosti dve v kategórii PREMIUM, a to spa v hoteli Crowne Plaza Bratislava a Sheraton Bratislava Hotel. Do vyššej – luxusnejšej kategórie patria spa v Grand Hoteli River Park, Bratislava a v tatranskom Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Všetky spa zo siete ponúkajú ročné členské vstupy, vďaka ktorým môžu členovia využívať služby fitcentra, saunový svet a bazén. Členstvo im ponúka aj zvýhodnené ceny na procedúry, či už kozmetické alebo relaxačné.