Dobré kakaové ráno, deti!

0
1321

Deti, ktoré pravidelne a kvalitne raňajkujú, sú v škole pozornejšie a dosahujú lepšie výsledky – tvrdia odborníci. Určite to bude platiť aj o škôlkaroch. Ak je obľúbeným nápojom vašich  ratolestí kakao, máme pre vás tip.  Pripravte im chutné a kvalitné  kakaové nápoje zo sortimentu predajní Lidl za skvelé ceny.

Goody cao je instantný nápoj s kakaom, s ktorým pripravíte nápoj na raňajky raz-dva. Stačí 3–4 čajové lyžičky podľa chuti nasypať do pohára a zaliať teplým mliekom. Goody cao v praktickom balení má výbornú kakaovú chuť a určite zachutí nielen deťom, ale aj dospelým. Osviežujúci kakaový nápoj pripravíte, keď ho zalejete studeným mliekom.
Goody cao je označené certifikátom UTZ, čo znamená, že kakao pochádza z trvalo udržateľných kakaovníkových plantáží s vypestovanými plodmi najvyššej kvality.
Cena: 2,49 € / 800 g, Lidl

MONTE SANTOS Johny Cacao – instantný kakaový nápoj s vitamínmi a vápnikom je určený pre deti už od 3 rokov. Pripravíte ho celkom jednoducho – štyri čajové lyžičky zalejete v pohári teplým alebo studeným mliekom. Johny Cacao obsahuje vitamíny skupiny B, vitamín C, E a kyselinu listovú.
Cena: 1,49 € / 500 g, Lidl