Buďte mobilnejší vďaka technike z Tchibo

0
1843

Novinky: Elektronika, výbava na fotografovanie a príslušenstvo od spoločnosti Tchibo

Je pochopiteľné, že chcete mať svojich mobilných miláčikov stále so sebou. Na výlete s priateľmi, na pláži aj na cestách. Bez smartfónu či tabletu si svoj každodenný život už ani nedokážete predstaviť. Je skvelé, že nová technika a štýlové príslušenstvo od spoločnosti Tchibo prináša do života cool farby a ešte viac zábavy. Od bezdrôtových slúchadiel Bluetooth cez diaľkovú spúšť pre smartfóny a minireproduktory až po vodotesné puzdrá. V tejto ponuke nájdete všetko, čo dokáže vykúzliť dobrú náladu a perfektne sa k vám hodí. V predaji v Tchibo obchodoch od 26. mája 2014. V e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 21. 5. 2014.

M2214M3V09 bezdrotove sluchadla BluetoothBezdrôtové slúchadlá Bluetooth®    

Výborná kvalita zvuku hifi. S vypínačom, regulátorom hlasitosti, tlačidlom na výber skladby a tlačidlom na prijatie hovoru. Funkcia handsfree. Výdrž akumulátora až 10 hodín. Dosah až 10 m vo voľnom poli. Možno používať aj s káblom. Dajú sa úsporne poskladať – ideálne na cestovanie. Čierne.
Cena: asi 39,95 Eur

Vodotesné puzdrá          

Chránia pred vodou, prachom a pieskom. Ideálne na pláž či na vodné športy. Vodotesné do hĺbky 2 m. S priehľadnými okienkami na snímanie pod vodou a obsluhu displeja. S nastaviteľným nosným popruhom. Na kompaktné fotoaparáty s rozmermi do 11 x 7 cm.
Cena: asi 10,95 Eur

USB flash disk so silikónovým náramkom    

Kapacita pamäte 8 GB. Možno ho nosiť na zápästí, na taške alebo na kľúčoch. USB flash disk je obzvlášť plochý. Dĺžka náramku 20 cm. Zelený.
Cena: asi 16,95 Eur

T7427601M3V05 flexibilny stativ na fotoaparatFlexibilný statív na fotoaparát      

Ideálny na fotografovanie vonku. Ohybné nohy s penovým poťahom a silikónovými nožičkami. Dobre drží aj na hladkom povrchu. Statív vhodný pre všetky fotoaparáty so štandardným závitom. Celková výška 25 cm. Obzvlášť ľahký – len 140 g. Nosnosť 500 g. Antracitovo-čierny.
Cena: asi 12,95 Eur

Diaľková spúšť pre smartfóny        

Bez rozmazania sníma fotografie, autoportréty aj videozáznamy. Prepínanie medzi objektívmi, medzi fotoaparátom a kamerou pomocou diaľkovej spúšte. Spúšť je možné zavesiť na kľúče. Kompatibilná so zariadeniami iPhone od verzie 4s a s prístrojmi Android s Bluetooth® 4.0 od verzie Android 4.3. Čierna.
Cena: asi 24,95 Eur

image002Minireproduktor     
Kompaktný dizajn – ideálny na cesty. Vhodný pre smartfóny, MP3 prehrávače, notebooky a tablety. S vypínačom a regulátorom hlasitosti. Kvalitný hliníkový plášť s priemerom 5 cm. Antracitový, modrý a žiarivo zelený. Výdrž 10 hodín.
Cena: asi 16,95 Eur

Externý prídavný akumulátor       

Nabíjanie bez zásuvky – ideálny na cesty. Pre bežne predajné smartfóny a iné zariadenia napájané cez USB port. Kompatibilný s nabíjacím káblom pre iPhone. S vreckovým LED svietidlom. Vrátane adaptérov na mini USB a micro USB a USB kábla na nabíjanie.
Cena: asi 19,95 Eur

Dokovacia stanica        

Na nabíjanie a synchronizáciu smartfónov s micro USB prípojkou. Odnímateľné vložky na dodatočnú stabilizáciu smartfónu. Prípojka je ohybná – smartfón je možné nabíjať aj v puzdre. Rozmery 9 x 6 x 7 cm. Vrátane USB nabíjačky a kábla.
Cena: asi 16,95 Eur

Ruksak na fotoaparát      

Chránená preprava fotografického vybavenia. Mäkko vystlaný hlavný priestor so siedmimi vyberateľnými triedičmi. Veľa priehradiek a vreciek. Popruh na zaistenie statívu. Nastaviteľné ramenné popruhy, hrudný a brušný pás. Výstuž na ramenách a chrbte. Čierno-zelený.
Cena: asi 39,95 Eur

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 26. mája 2014 v Tchibo obchode v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark, Polus a Central, v obchodnej galérii Optima a Aupark v Košiciach, v žilinskom Auparku a v OG Mlyny Nitra. Vaše obľúbené Tchibo výrobky môžete nakupovať aj v e-shope www.tchibo.sk. Tovar je v predaji len do vypredania zásob. Zoznam predajných miest spolu s informáciami o firme Tchibo nájdete na stránkach: www.tchibo.com/sk, www.tchibo.sk.