Axis predstavuje mobilné dohľadové aplikáci

0
1129

Pre ľudí na cestách je dôležité mať rýchly a jednoduchý prístup k systému dohľadu aj z mobilných zariadení. Spoločnosť Axis preto predstavuje mobilné aplikácie pre zariadenia Apple iPhone a Android, určené pre použitie s AXIS Camera Companion a riešenia hostovaného videa. 

Spoločnosť Axis Communications, svetový líder v oblasti IP kamier, dnes uvádza mobilné aplikácie pre video dohľad nad AXIS Camera Companion a pre riešenia hostovaného videa.

“Doplnením našej ponuky o vyspelú mobilnú aplikáciu z vlastného vývoja môžeme zabezpečiť optimálny výkon a plnú kompatibilitu s našim rozsiahlym produktovým portfóliom,” povedal Peter Friberg, riaditeľ manažmentu riešení Axis. “Poskytnutie jednoduchého prístupu k vzdialenému video dohľadu s vysokým rozlíšením dáva našim zákazníkom nástroje, ktoré potrebujú k efektívnemu zabezpečeniu ich operácií, nech už sa práve nachádzajú kdekoľvek.”

Mobilná aplikácia video dohľadu umožní požívateľom ľahko prejsť od živého náhľadu k nahraným videám z akéhokoľvek miesta v rámci ich systému bezpečnosti. Integrovaná časová os upozorní na spúšťače udalostí a umožní používateľovi okamžite prijať príslušné opatrenia. Jednotlivé snímky a úseky videí možno ľahko uložiť do svojho mobilného zariadenia a zdieľať ich v prípade potreby.

Mobilné aplikácie uvádza Axis spolu s aktualizovanou verziou AXIS Camera Companion 2.2, s podporou pre Axis Mobile Streaming. Táto technológia je navrhnutá špeciálne pre rýchly a jednoduchý prístup k živému a zaznamenanému videu vo vysokom rozlíšení aj pre inštalácie, kde je obmedzená šírka pásma.

Tieto aplikácie sú k dispozícii na bezplatné stiahnutie a sú kompatibilné s iOS a Android zariadeniami. Nová aplikácia AXIS Camera Companion je k dispozícii na prevzatie na stránkach axis.com. Nová aplikácia* pre hostované video bude k dispozícii na prevzatie v októbri. Viac informácií a odkazy na stiahnutie nájdete na www.axis.com/hosting/.