ADATA Lighting predstavuje všesmerové LED žiarovky 
s vyšším jasom a lepším pokrytím

0
3611

Spoločnosť ADATA Lighting, popredný výrobca inovatívnych riešení na báze LED osvetlenia, oznámila uvedenie úplne nového vysoko výkonné radu všesmerových žiaroviek, ktoré budú dostupné v maloobchodných predajniach po celom svete. Žiarovky ADATA Lighting omnidirectional LED majú uhol vyžarovania až 270 stupňov a veľmi dlhú životnosť. S exkluzívnym dizajnom chladičov majú tieto všesmerové LED žiarovky nižší svetelný útlm a dlhšiu výdrž keď prinášajú jasné svetlo na úrovni 1080 lumenov. Sú preto vhodným šetrným svetelným zdrojom do domácnosti aj do kancelárií.

Podľa LEDinside, globálneho výskumného inštitútu pre LED, sú dnes LED žiarovky medzi spotrebiteľmi najobľúbenejšou náhradou za tradičné žiarovky vďaka svojej vysokej dostupnosti a jednoduchosti použitia. Očakáva sa, že celosvetový dopyt po LED žiarovkách sa v tomto roku zvýši o 86 percent, takže sa LED žiarovky stanú hlavnými svetelnými zdrojmi a tento trend bude pokračovať aj v budúcnosti. Na rastúcom trhu vysoko výkonných LED žiaroviek kombinuje ADATA Lighting svoje bohaté skúsenosti v oblasti výskumu a vývoja s výhodami dlhodobého strategického plánovania pri vytvorení spoľahlivých všesmerových LED žiaroviek Made-in-Taiwanu, ktoré sa stanú hlavným prúdom medzi produktami LED osvetlenia.

Na rozdiel od iných LED žiaroviek, s typickým uhlom vyžarovania medzi 120 až 140 stupňami, majú všesmerové žiarovky ADATA Lighting vyžarovací uhol až 270 stupňov, čo znamená väčšie osvetlenie a lepšie šírenia svetla. Tradičné LED žiarovky majú notoricky známe chladiče, ktoré sú príliš horúce a vedú k útlmu a kratšej životnosti. Všesmerové LED žiarovky ADATA Lighting majú špecializované chladiče, ktoré účinne znižujú teplotu a LED žiarovky predchádzajú útlmu, majú dlhšiu životnosť a nikdy nie sú príliš horúce – ani po dlhodobom používaní.

Omnidirectional LED žiarovky spoločnosti ADATA Lighting sú dostupné v 10W a 12W prevedení s 3000K teplým žltým alebo 5000K jemným bielym svetlom. Sú až o 80% energeticky účinnejšie než tradičné žiarovkové osvetlenie. Nové žiarovky ADATA Lighting dosahujú jas až 1080 lúmenov a majú životnosť až 40.000 hodín. Navyše tieto žiarovky nevyžarujú žiadne ultrafialové ani infračervené žiarenie a ponúkajú preto zdravšie a komfortnejšie svetelné prostredie.