Zdravo a hravo

0
1084

Plávajúca podlaha vyrobená z prírodných materiálov je vhodná do každej domácnosti, najmä však do tej s malými deťmi či alergikmi. Odolný povrch v pestrých farbách vynikne nielen v rodinnom dome či byte, ale aj v kancelárskych priestoroch.

Prírodnou podlahovou krytinou v modernom štýle je plávajúca podlaha Marmoleum® click, vyrábaná z vápenca, drevitej múčky, jutovej textílie, vlneného oleja a živice v celkovej hrúbke 9,8 mm. Jej antistatický povrch, farbený čisto prírodnými pigmentami, obmedzuje množenie baktérií, preto je táto krytina ideálna pre alergikov a astmatikov, či dokonca do domácností s malými deťmi, ktorým nič nebráni sa na nej pohodlne a bezpečne hrať. Príjemný a hrejivý povrch je odolný a trvanlivý, jednoducho sa čistí a udržiava.

Plávajúcu podlahu Marmoleum® click je možné klásť na všetky typy systémov podlahového vykurovania. Spodná vrstva je z korku, čo zvyšuje krokovú nepriezvučnosť tejto podlahovej krytiny. Mnohotvárnosti pri kladení napomáhajú dva výrobné formáty: lamely alebo štvorce, výber z 21 pestrých farebných odtieňov a tiež možnosť tvorby vlastných geometrických obrazcov.

Kolekcia Marmoleum® click: Sahara, Cena 49 €/m2 vrátane DPH. (foto Marmoleum® click /predáva KPP)

Kolekcia Marmoleum® click: Raspberry, Cena 49 €/m2 vrátane DPH. (foto Marmoleum® click /predáva KPP)

Kolekcia Marmoleum® click: Bleeckerstreet, Cena 49 €/m2 vrátane DPH. (foto Marmoleum® click /predáva KPP)