Uhaste svoj smäd novým Birellom s vitamínmi

0
1407

Pre tých, ktorí holdujú športu, ale aj pre tých, ktorých smäd prekvapí v práci či za volantom, je tu vždy nealkoholické osvieženie Birell. Vychutnajte si teraz aj unikátnu novinku na slovenskom trhu – Birell ako prvý predstavuje nealkoholické osvieženie s vyšším obsahom dôležitých vitamínov B5, B6 a C.

Od júna nájdete na pultoch slovenských predajní absolútnu novinku medzi nealkoholickými radlermi – ochutené nealkoholické pivo Birell s vyšším obsahom vitamínov B5, B6 a C. V každom zo štyroch ochutených druhov – Polotmavý Citrón, Limetka&Malina, Zázvor a Pomelo&Grep je až 7,5 % odporúčanej dennej dávky týchto vitamínov na 100 ml. Navyše, ochutený Birell neobsahuje, na rozdiel od mnohých iných nealkoholických nápojov, žiadne konzervanty ani umelé farbivá. Vitamíny v ňom obsiahnuté pochádzajú z ovocných štiav, ktoré sú doň pridávané. Jeho skvelú chuť oceňujú nielen bežní spotrebitelia nealkoholických nápojov, ale aj slovenskí odborníci, ktorí ho degustovali v súťaži o najlepšie slovenské pivá Slovenská pivná korunka 2016.

„Nový ochutený Birell vyrábame zmiešaním svetlého alebo polotmavého piva s ovocnými šťavami vo vyváženom osviežujúcom pomere. A práve vďaka tomuto spojeniu vám môžeme priniesť ešte viac vitamínov. Vitamíny B5 a B6 sa prirodzene nachádzajú v surovinách používaných na výrobu nealkoholického piva Birell, ako sú slad a pivovarské kvasnice. Koncentrované ovocné šťavy sú zase bohatým zdrojom vitamínu C,“ vysvetľuje marketingová manažérka Birellu Veronika Hořáková.

A v čom tkvie tajomstvo medailami ovenčeného Birellu? Za svoj úspech, vďačí nealkoholické osvieženie Birell špeciálne vyšľachtenému kmeňu pivovarských kvasiniek, ktoré sa pri jeho výrobe používajú. Vďaka nim sa pripravuje v neskrátenom výrobnom procese. Neprechádza žiadnymi chemickými ani fyzikálnymi úpravami, čoho výsledkom je dokonalá plná a príjemná chuť a zachovanie všetkých vitamínov a minerálnych látok, najmä zo skupiny B.

Vitamíny sú benefitom navyše aj pre aktívnych ľudí a športovcov, ktorým záleží na tom, čo jedia a pijú. Práve vitamíny B5, B6 a C, sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho organizmu, avšak naše telo si ich nedokáže samo vytvoriť. „Telesná aktivita spúšťa v tele množstvo biochemických procesov, pri ktorých sú vitamíny a minerálne látky nevyhnutné. Jediným spôsobom ako nimi telo zásobovať je prijímať vyváženú stravu bohatú na vitamíny a minerálne látky,“ radí výživová poradkyňa Klaudia Ilčíková z polikliniky Karlova Ves v Bratislave.

Nealkoholické osvieženie značky Birell je taktiež ideálnou alternatívou sladených sýtených nápojov. Výživová poradkyňa K. Ilčíková zdôrazňuje: „Na rozdiel od mnohých z nich Birell neobsahuje toľko cukru.“ Glukóza a fruktóza pochádzajú z prírodných štiav a sú tak rýchlym a účinným zdrojom energie. Vďaka tomu je ochutený Birell vhodným nápojom na rehydratáciu organizmu po športovom, či inom fyzickom alebo psychickom výkone. Dbáte o svoju líniu a zaujímajú vás nutričné hodnoty obľúbeného Birellu? Navštívte stránku www.promileinfo.sk a dozviete sa viac.