Svadobná hostina

0
2206

Mesiac máj je symbolom lásky a radosti a pre mnohých aj začiatkom nového, spoločného života. Chystáte sa na svoj veľký deň? IKEA vám prináša tipy na svadobné dekorácie, vďaka ktorým bude vaša svadba originálna a nezabudnuteľná!

Stolovanie v záhrade

Oslávte svoj veľký deň originálne – v záhrade. So záhradnou súpravou ÄNGSÖ (Stôl a 4 stoličky, €418,60) bude vaša hostina pôsobiť nežne a štýlovo. Ak stôl ozdobíte látkou EMMIE ROS (€4,99/m), získa aj punc romantiky. Chutné pokrmy môžete podávať na sérii riadu IKEA 365+ (tanier, €3,49) a nezabudnite na prípitok s pohármi na šampanské SVALKA (€3,99/6ks).

12

Čaro je v detailoch

Nie je tajomstvom, že čaro sa veľakrát ukrýva práve v drobných detailoch. Na servírovacom podnose budú vyzerať svadobné koláčiky oveľa chutnejšie. Kvetináč SKURAR (€1,99) využijete aj ako svietnik alebo vázu na menšie kvety. Vidličky DRAGON (€3,99/6ks) poslúžia aj ako netradičné držiaky na menovky, čím očaríte nejedného hosťa. Ako symbol spojenia dvoch ľudí môžete zviazať poháre na šampanské HEDERLIG (€0,99) stužkou.

13

Darček pre novomanželov

Svadba je nezabudnuteľná udalosť, ktorú pripomenú fotografie a dary od blízkych a priateľov. Rám UNG DRILL (€19,99) je priam ideálny na zarámovanie svadobnej fotografie, ktorá sa bude pekne vynímať nad posteľou prikrytou hebkou zamatovou prikrývkou PENNINGBLAD (prikrývka a 2 poťahy na vankúš, €99,90). Vhodným darom je tiež miska STOCKHOLM (€19,99), ktorá svojím tvarom oživí každý stôl či stolík. Príjemné spomienky navodí obraz PJÄTTERYD (€39,99), ktorého motív navrhla Eva Charlotte Fransson. Vďaka tomu, že je obraz namaľovaný na plátne vysokej kvality, pôsobí veľmi živo.

14