Striebro z Francúzska pre Hubert Club ružové

0
1173

Slovenské vína opäť presvedčili svojou kvalitou vo Francúzsku. Na prestížnej medzinárodnej súťaži ružových vín Le Mondial du Rosé v Cannes, ktorá sa uskutočnila 25. – 27. apríla, sa medzi ocenenými vínami umiestnil aj Hubert Club ružové.

Každoročne hosťuje francúzske Cannes prestížnu medzinárodnú súťaž čoraz populárnejších ružových vín, Mondial du Rosé pod vedením Œnologues de France (Enológovia Francúzska). Komisia, ktorú tvorilo viac ako 50 odborníkov, hodnotila 900 vzoriek kvalitných ružových vín z 28 krajín sveta. Sekt Hubert Club ružové získal striebornú medailu.

Hubert Club ružové je polosladký sekt vyrobený z najkvalitnejších modrých odrôd viniča Svätovavrineckého a Frankovky modrej. Degustátorov si určite získal nielen elegantnou farbou, ale aj svojou nádhernou ovocnou vôňou, v ktorej prevláda lesné ovocie ako maliny či jahody. V chuti je sekt plný a zároveň jemný a krásne zladený s osviežujúcimi bublinkami.

Hubert Club ružové je priam ideálnym partnerom na teplé letné večery. Je vhodný ako prípitok a tiež na podávanie k sviežim šalátom a ovocným dezertom.