Stretávka po desiatich rokoch. Hviezdna partia oslávila Deň starých parťákov na pive

0
1277

V bratislavskom Mamut pube tieklo včera pivo potokom. A dôvodov bolo hneď niekoľko. Oslavoval sa Deň starých parťákov a pri tejto príležitosti sa dala dokopy stará hviezdna partia. Po desiatich rokoch si prišli spolu štrngnúť krígľom Samo Tomeček, Miro Jaroš, Petra Humeňanská, Tomáš Bezdeda, Martin Kelecsényi aj Peter Kotuľa. Čo majú nové ? Ako často sa stretávajú? Prečo na seba nemajú čas? Aj takéto otázky padali za spoločným stolom.  

Spoločne sa zhodli v tom, že kedysi sa stretávali častejšie. V dnešných dňoch sa stretávajú skôr náhodne – v zákulisí pri práci alebo pri hudobných projektoch.

„Chýba nám organizátor. Niekto, kto by bol dostatočne aktívny a iniciatívny a vedel nás dať dokopy,“ tvrdí Tomáš Bezdeda. A následne upriamil pozornosť na Mira Jaroša. Ten pri hlasovaní v tejto partii získal všetky hlasy Superstaristov.

„Neviem, čím som si to zaslúžil, aj keď je pravda, že mám organizačné zručnosti,“ smeje sa Miro Jaroš. Sám však hovorí, že voľného času a príležitostí vyraziť si popri práci je málo.

„Každý sme sa vydali inou cestou a času neostáva veľa, musíme ho rozdeliť medzi najbližších,“ dodal Samo Tomeček.

„Je perfektné, že sme sa dnes mohli stretnúť aspoň šiesti na Deň starých parťákov. Chalanov som nevidela ani nepamätám,“ uzatvára Peťa Humeňanská.

Partia prvých slovenských Superstaristov sa stretla pri príležitosti Dňa starých parťákov, ktorý bol vyhlásený na 25. septembra 2014. Tento deň bol venovaný starým dobrým priateľstvám, toho čo nám do života prinášajú a oslave partií. Tí, čo sa nestihli stretnúť so svojou partiou včera, ešte stále majú príležitosť. Deň starých parťákov oslavujeme aj štvrtky 2. a 9. októbra – využite tieto dni na stretnutie s priateľmi, zájdite spolu na pivo, vypnite tak od každodenného stresu a aspoň na chvíľu zabudnite na  povinnosti.