ShopRoku 2015: Najkvalitnejším e-shopom na Slovensku je Parfums.sk

0
1018

O naj e-shopoch na Slovensku je rozhodnuté, v Bratislave odovzdali ceny ShopRoku pre najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najinovatívnejšie e-shopy. Zvíťazili Parfums.sk v kvalite, Mall.sk v obľúbenosti a Rukahore.sk v inovatívnosti. Súťaž pripravuje už po siedmy raz porovnávač cien Heureka.sk.

Bratislava 17. marca – Najkvalitnejším e-shopom na Slovensku je Parfums.sk, ktorý sa stal absolútnym víťazom Ceny kvality v súťaži ShopRoku 2015. Najlepšie e-shopy na Slovensku ocenil najväčší online porovnávač Heureka na štvrtkovom odovzdávaní cien v Bratislave. Udeľoval ceny v troch kategóriách – Cenu kvality na základe recenzií a hodnotení od reálnych zákazníkov za uplynulý rok, ktorých bolo viac ako milión, Cenu popularity na základe hlasovania zákazníkov a Cenu Heureky. Tú vyberala odborná porota zložená z osobností slovenského a českého e-commerce. Táto kategória je určená pre e-shopy, za ktorými stojí zaujímavý príbeh, majú sociálny presah alebo netradičný koncept. Cenu Heureky za rok 2015 získal e-shop rukahore.sk. „Je to inovatívny, originálny a užívateľsky veľmi príťažlivý e-shop, ktorý spojil viacero moderných a trendy značiek a zvučných mien pod jednou strechou. Porota ho vybrala, pretože vo svojej cieľovej komunite je už kultovým e-shopom, ktorý vždy určuje trendy,“ vysvetlil šéf Heureky a zároveň jeden z členov poroty Tomáš Braverman.

Cenu Popularity obhájil Mall.sk, ktorý vyzbieral najviac hlasov od slovenských zákazníkov. Táto cena je ocenením od samotných internetových užívateľov a jej obhajoba znamená, že e-shop si buduje lojálnu zákaznícku komunitu, ktorá sa do obchodu rada vráti a je s jeho službami a ponukou spokojná.

Cena Kvality sa udeľuje na základe vyplnených dotazníkov Overené zákazníkmi a celkového hodnotenia e-shopu. Slováci ohodnotili za rok 2015 e-shopy vyše miliónkrát, nespokojní boli len v 4 percentách prípadov. Víťazi ShopuRoku si držia vysokú kvalitu, zákazníci ich hodnotia najviac a najpozitívnejšie. Parfums.sk sa stali absolútnym víťazom, v jednotlivých kategóriách zvíťazili tieto e-shopy:

Sekcie Víťazi
Elektro Sat. technika Ellano.sk
Výpočtová a telekomunikačná technika Datacomp s.r.o.
Móda a doplnky OutletExpert SK
Krása a zdravie Parfums.sk
Detský tovar Feedo.sk
Auto-moto Olejcentrum
Šport a fitness Snowboard-online.sk
Dom a záhrada B2B Partner
Bývanie a design STOKLASA veľkoobchod
Hobby MUZIKER.sk
Zábava a voľný čas Literama.sk
Erotický tovar Kondomshop
Obchodné domy Alza.sk

Úplné výsledky súťaže sú dostupné na stránkach akcie www.shoproku.sk.