Sexi krivky nielen na pláži

0
1080

Výrobca Gorenje opäť predstavuje elegantné interiérové riešenia. Tentokrát máme „na muške“ varné dosky, ktorých stvárnenie pre výrobcu navrhol svetoznámy dizajnér Karim Rashid. A ten si myslí, že príťažlivé oblé tvary nepatria len ženám, ktoré sa v letných dňoch slnia na pláži. Patria aj do kuchyne. A my mu dávame za pravdu.

Varné platne gorenje designed by Karim Rashid snúbia v sebe praktickosť i krásu. Ponúkajú sa v troch nadčasových prevedeniach.

Efektívne a komfortné varenie umožňujú indukčné varné platne gorenje IT65KR a IT65KRB. Funkčne ide o totožné technické riešenie so štyrmi indukčnými varnými zónami. Modely sa však odlišujú farebným prevedením. Závisí od vás, či uprednostníte nežnú bielu alebo elegantnú čiernu. Varné dosky majú rovný a hladký povrch, vďaka ktorému je ich údržba jednoduchá a čistenie bezproblémové. Okrem senzorového dotykového ovládania disponujú aj funkciou časovača. Všeobecne sa indukčný spôsob varenia nazýva aj studený. Je bezpečný pre celú rodinu. Teplo sa pri ňom tvorí priamo v dne nádoby. Varenie sa automaticky ukončí akonáhle z varenej zóny odstránite hrniec. Nedochádza ani k stratám energie. Indukcia je teda dobrým pomocníkom aj pri šetrení.

Špeciálne funkcie indukčných platní gorenje IT65KR a IT65KRB v skratke:

–       AllBoost – rýchly a výkonný chod umožňuje rýchlejšie a účinnejšie varenie na všetkých zónach

–       PowerBoost – extra zvýšenie výkonu

–       PowerControl – elektrická regulácia výkonu

–       SuperSilent – tichá prevádzka aj v prípade plného výkonu na všetkých varných zónach

–       EasyClean – jednoduchá údržba vďaka hladkému a rovnému povrchu

Ďalším dizajnérskym kúskom radu gorenje designed by Karim Rashid je sklokeramická varná platňa ECT680KR v bielom farebnom prevedení. Taktiež ju možno ovládať dotykovo a varenie regulovať pomocou časovača. Sklokeramické varné platne sú medzi zákazníkmi najobľúbenejšie, azda pre ich úspornosť a elegantný vzhľad.

Prehľad funkcií sklokeramickej varnej platne gorenje ECT680KR:

–       BoilControl – automatický systém, ktorý dočasne upravuje výstupný výkon varnej zóny, aby sa zamedzilo vykypeniu alebo rozvareniu jedla

–       StopGo – dočasné pozastavenie procesu varenia v nečakaných situáciách bez straty existujúcich nastavení

–       StayWarm – udržiavanie jedla v teple pri správnej teplote.

Viac informácií nájdete na www.gorenje.sk