Pustite sa do jarného upratovania

0
1274

Málokto vie, že domácnosť vyčistíte aj prúdom pary, bez použitia chémie

Jarné upratovanie už dávno nie je postrachom gazdiniek. Ak si správne vyberiete praktických pomocníkov v podobe domácich spotrebičov, zvládnete to rýchlo, a napriek tomu dôkladne. Všetky úskalia v podobe nánosov prachu na ťažko prístupných miestach, všadeprítomných zvieracích chlpov či znečistených podláh zdolajú vysávače a parný čistič gorenje.

Málo ľudí vie, že napríklad parný čistič gorenje SC1800R sa bez použitia chémie, len za pomoci regulovateľného prúdu pary, postará o hygienicky čistú domácnosť. Bez obáv ho môžete použiť na pevné podlahy, sanitárnu techniku​​, vodovodné batérie, koberce a dokonca aj okná. Vďaka rôznym nástavcom zdolá aj horšie dostupné miesta.

Užívateľský komfort, mimoriadny dosah, praktické príslušenstvo, vysoký sací výkon, nadčasový dizajn. To všetko charakterizuje vysávače gorenje. Modely VC1411B , VC1615G , VC2027RPO , VC2223RPBK a VC2226RPB zbavia baktérií, prachu a ďalších nečistôt celú domácnosť, vrátane zle prístupných miest a rohov. Spravidla sú vybavené vysoko efektívnou HEPA filtráciou, funkciou plynulého rozbehu motora, elektronickou reguláciou výkonu a praktickými gumovými kolieskami.

Výhodou je možnosť dokúpenia ďalšieho užitočného príslušenstva. Napríklad Spinner nádoba vie zachytiť až 90 % prachu, čo ocenia nielen alergici. Bonusom je veľká úspora sáčkov, jednoduché použitie, čistenie i skladovanie. Špeciálna Pet hair kefa spoľahlivo vysaje zvieraciu srsť. Polohovateľná teleskopická kefa Extensive brush dosiahne na najvyššie police a skrine, aj za nábytok, a to bez ohľadu na uhol. Parquet brush, dlhá a úzka kefa so štetinami, čistí parkety a plávajúce podlahy bez rizika poškriabania. Oproti tomu Turbo brush, vzduchom poháňaná turbo kefa, je vhodná na čistenie kobercov a iných mäkkých podlahových krytín. Rotuje a aktívne odstraňuje prachové častice, vlasy a iné vlákna. Výsledkom je až o 25 % lepší čistiaci výkon ako pri bežnom vysávaní.

Viac na: www.gorenje.sk/mala_biela_technika/vysavace