Publikum v Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách zabavila legendárna česká kapela Olympic

0
1211

Snad jsem to zavinil já, Dej mi víc tvé láskySlzy tvý mámy šedivý.  To sú skladby legendárnej českej kapely Olympic, ktoré odzneli včera večer v rámci koncertu v Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách.

20„Našim hosťom sa vždy snažíme ponúknuť spojenie dokonalého oddychu v tatranskej prírode a v luxuse päťhviezdičkového hotela s neobvyklým zážitkom, na ktorý tak skoro nezabudnú. Myslím, že medzi takéto zážitky patril aj prvý zo série tohtoročných koncertov, kedy sa publiku predstavila kapela Olympic,“ povedala generálna manažérka Grand Hotela Kempinski na Štrbskom plese Kathrin Noll.

Skupina ocenená niekoľkými cenami Zlatý slavík, Český slavík a tiež Českou Grammy odohrala aj skladby Želva, Dynamit, či Bon soir mademoiselle Paris. S kapelou Petra Jandu vystupoval aj hosťujúci bubeník Martin Vajgl. Po vystúpení sa členovia kapely stretli so svojimi fanúšikmi aj na autogramiáde.

Keďže rok 2014 sa v Grand Hoteli Kempinski High Tatras ponesie v znamení slovenskej a českej hudobnej tvorby, okrem rockerov z Olympicu vystúpia aj ďalšie hudobné stálice. V apríli sa môžu hostia tešiť na najlegendárnejšiu slovenskú rockovú skupinu Elán a v máji sa pripravuje koncert kapely IMT Smile. Koncom tohto roka by mali v najluxusnejšom tatranskom hoteli koncertovať ešte aj Meky Žbirka a Richard Müller so skupinou Fragile.

foto zdroj: Grand Hotel Kempinski High Tatras