Podajte ten najlepší výkon s Magnesia GO 0,75l

0
1229

Optimálne množstvo horčíka, ktoré by ste mali mať v tele je 30 gramov. Vďaka takémuto množstvu dokážete účinne predchádzať únave a stresu. Minerálna voda Magnesia GO 0,75l v novej ergonomickej športovej fľaši vám pomôže udržať potrebnú hladinu horčíka v tele, pretože ju môžete mať stále so sebou. Vďaka praktickému športovému uzáveru je skvelým partnerom pre váš život v pohybe.

Horčík je pre život nevyhnutný minerál. Preukázateľne zrelaxuje svaly, pomáha doplniť energiu, podporí vás v sústredenej práci a obmedzí únavu. Veľmi dobre sa vstrebáva do organizmu, ak je rozpustený vo vode. V dnešnej uponáhľanej dobe sú ľudia neustále v pohybe. Každodenné podávanie výkonov a dosahovanie cieľov, v práci aj pri športe dostáva telo do vypätia.

Je veľmi dôležité pravidelne horčík dopĺňať a zabezpečiť tak telu správnu výživu. Minerálna voda Magnesia bohatá na prírodný horčík s nízkym obsahom sodíka sa skvele hodí na každodenné pitie. Vďaka svojim jedinečným vlastnostiam je pre kvalitný pitný režim nenahraditeľná.

Odporúčaná maloobchodná cena Magnesia GO 0,75l je 0,79 Eur.