Plážová móda a doplnky: Všetko na dovolenku

0
1319

Keď sa túžba po diaľkach stane radostným očakávaním a naša nálada je zo dňa na deň veselšia, tak je najkrajšie obdobie roka bezprostredne predo dvermi. Objavte teraz novú kolekciu Tchibo na dovolenku – kufre, vychytávky na cesty a nádherné ľahké letné outfity na plážový odpočinok pri mori. Šťastnú cestu!

Plávacie koleso »Donut« 

Oslaďte si dovolenkové ničnerobenie s veselým nafukovacím kolesom v tvare donutu. Je vhodné do bazéna aj mora. Navyše je skladacie a tak v kufri zaberie minimum miesta. Okrem kolesa v tvare donutu je v ponuke aj nafukovací matrac v tvare zmrzliny. Nafukovací matrac »Zmrzlina« je v ponuke len online. Predbežná cena: 12,95 €.

Slnečník 2 v 1 a plážová mušľa

Tento multifunkčný slnečník je tým, čo na pláži určite oceníte. Použiť ho môžete ako klasický slnečník, no keď ho preklopíte, dostanete praktickú plážovú mušľu, ktorá vám poslúži ako ochrana pred vetrom. Vyrolujte bočnice, zafixujte pomocou suchého zipsu a opäť je z neho slnečník! Výška slnečníka je cca 2 m. Predbežná cena: 24,95 €.

Nafukovacia leňoška „Lounge“

Vďaka leňoške „Lounge“ budete mať aj pri chvíľach oddychu v záhradnom bazéne pocit, ako keby ste dovolenkovali v luxusnej exotickej destinácii. Komfort vám zaručí veľká zadná opierka, odoberateľná ochrana proti slnku či držiak na nápoje. Zosilnené dno sa zase postará o lepšiu stabilitu. Priemer leňošky je cca 199 cm. Dostupná je len online na www.tchibo.sk. Predbežná cena: 129 €.

Šaty 3 v 1

Aby si dámy na dovolenku nemuseli nosiť príliš veľa vecí, ale zároveň nenosili stále to isté, je vhodné si zvoliť modely, ktoré sa dajú multifunkčne využiť. Napríklad tieto neskutočne variabilné šaty, ktoré sa dajú nosiť tromi rôznymi spôsobmi: ako sukňa, maxi šaty alebo midi šaty s bandeau. Sú dostupné vo veľkosti XS – XL. Predbežná cena: 17,95 €.

Kolekciu „Všetko na dovolenku“ nájdete v predajniach Tchibo od 20. júna 2016 a pre držiteľov TchiboCard bude dostupná online už od 14.6.2016.