Penam prináša nové záviny s bohatou náplňou

0
1104

Máte radi tradičné slovenské kysnuté záviny s veľkou dávkou výbornej plnky? Potom určite ochutnajte päť druhov závinov, ktoré prináša na trh Penam, až s 50-percentným podielom náplne. Môžete si vybrať zo štyroch sladkých druhov s makovou, orechovou, kakaovou a tvarohovou plnkou, jedinečnou novinkou je slaný závin s bryndzovo-slaninovou náplňou.

Kysnuté záviny patria v slovenských domácnostiach už po celé generácie medzi najobľúbenejšie koláče, ktoré dotvárajú atmosféru rodinnej pohody vo sviatok, ale aj vo všedný deň.

V minulosti sa objavovali na bohato prestretom stole najmä počas významných sviatkov, rodinných osláv, nesmeli chýbať na svadobnej hostine. Dnes si ich aj vďaka šikovným rukám pekárov z Penamu môžeme dopriať každý deň – na raňajky k šálke kávy či čaju, pár kúskov môžeme pribaliť deťom k školskej desiate, alebo ich ponúknuť ako pohostenie nečakanej návšteve. Kysnutý závin v praktickom balení je výborný tip na občerstvenie na výlete, pikniku v prírode, na chalupe, stanovačke. Oceníte ho aj počas dlhšej ceste na letnú dovolenku.

Máte radšej závin makový, orechový, tvarohový či kakaový? Môžete si vybrať, v ponuke Penam nájdete všetky obľúbené druhy s chutnou a bohatou náplňou pod označením exclusive. Absolútnou novinkou, jedinou na trhu, je slaný závin s bryndzovo-slaninovou náplňou. Náš tip: ponúknite ho ako chutné predjedlo na grilovačke alebo priateľom, ktorých ste pozvali na víkend na chalupu.

Sladké záviny dostanete kúpiť v balení 400 g. Slaný bryndzovo-slaninový závin kúpite v menšom balení 200 g, takže sa zmestí aj do malého výletného batôžka alebo príručnej tašky a hlad môžete zahnať prakticky kedykoľvek.