Pánske sprchovacie gély Radox 2v1 ponúkajú dokonalú vzpruhu s neobyčajne mužnými vôňami

0
1351

Chcete sa po sprchovaní cítiť nabití poriadnou dávkou energie? Vyskúšajte pánsky rad sprchovacích gélov s šampónov 2v1 Radox Sport, Radox Noire a Radox For Men, ktoré vám maximálne spríjemnia pôžitok zo sprchovania.
Po prebudení, po náročnom dni v práci, po športovom výkone, ale aj pri cestovaní je na nezaplatenie dať si osviežujúcu sprchu, po ktorej budete mať chuť pustiť sa do vecí opäť naplno. Hľadáte sprchovací gél, ktorý vám dokáže rozprúdiť krv? Stavte pri svojom výbere na pánsky rad sprchovacích gélov značky Radox.
Vyskúšajte osviežujúci pánsky sprchovací gél a šampón 2v1 Radox Noire s osobitou vôňou exotického dračieho ovocia a bobúľ Camu Camu, ktorá si získa nielen vás, ale aj vašu partnerku. Preferujete skôr citrusové vône? Vychutnajte si osviežujúce spojenie citrónovej trávy a morskej soli s pánskym sprchovacím gélom a šampónom 2v1 Radox Sport, ktorý prinesie príjemnú vzpruhu nielen všetkým nadšeným športovcom po náročnom športovom výkone. Sú vaším favoritom skôr mužné vône? Sprchovací gél a šampón 2v1 Radox For Men vie, čo muži potrebujú. Jeho svieža a podmanivá vôňa vám dodá pozitívnu energiu a povzbudenie na celý deň. Tento variant sprchovacieho gélu a šampónu 2v1 si môžete zaobstarať aj vo veľkom 500 ml balení.
Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena pánskych sprchovacích gélov a šampónov 2v1  Radox Sport, Radox Noire a Radox For Men (250 ml) je 2,15 €. Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena pánskeho sprchovacieho gélu a šampónu 2v1 Radox For Men (500 ml) je 3,79 €.