Osviežte sa jedinečným mixom zábavy, hudby a koktailov

0
913

K letu patrí dobrá hudba, párty, veľa slnka, zábavy a smiechu, taktiež aj množstvo skvelých drinkov. Na toto všetko sa môžete tešiť v predposlednú júnovú nedeľu, kedy sa v Prahe uskutoční už tretí ročník Mattoni koktail festivalu a zároveň finále Majstrovstiev sveta v miešaní nealkoholických koktailov. Že Praha je ďaleko? To vôbec nevadí, poriadnu dávku hudby a koktailov si môžete užiť aj vy – v nedeľu 21. 6. od 21:30 na TV Doma v priamom prenose zo samotného srdca Prahy – Staromestského námestia.

Tešiť sa môžete na najlepších barmanov sveta, ktorí predvedú svoje jedinečné umenie priamo na pódiu a na ostrieľané moderátorské duo Adelu Banášovú a Libora Boučeka, ktorí vás vtipne a svižne prevedú celým večerom. Pripravte sa aj na to najlepšie z českej a slovenskej hudobnej scény – napríklad Anetu Langerovú, Chinaski alebo Janu Kirschner, ktorá vystúpi s kapelou Jeleň. Predstaví sa vám aj David Koller a hosťom večera bude Daniel Dangl, ktorý sa postará o skvelú zábavu!

Nezabudnuteľná šou však ponúka ešte omnoho viac. Dozviete sa napríklad, ktoré ingrediencie a postupy prípravy koktailov sú tento rok in. A to sa pred začiatkom leta, v období piknikovej sezóny, rôznych garden párty a grilovaček určite zíde. O nedeľný večerný program máte teda postarané!

Nebojte sa, ak by vám náhodou priamy prenos v nedeľu utiekol, máte možnosť si ho pozrieť aj 24. 6. o 23:00 na Markíze.

A aby ste sa počas pozerania Mattoni koktail festivalu osviežili tým správnym drinkom, prinášame vám recept na lahodný koktail Green Temptation. Jeho autorkou je Estónka, Krista Mery, ktorá práve s týmto koktailom vyhrala Majstrovstvá sveta ako prvá žena v histórii. Presvedče sa, že koktaily nemusia byť vždy len alkoholické.