Oddýchnite si od stresov v kúpeľnom meste Dudince, teraz za akciové ceny

0
932

Bohatú mimoriadnu ponuku medicínskych a wellness služieb, spolu s moderným krytým bazénom, saunami a vírivkou v novom Relax centre pripravil pre svojich klientov hotel Prameň Dudince. Tento hotel s rodinnou atmosférou, nachádzajúci sa v centre kúpeľného mesta Dudince, poskytuje všetky služby pod jednou strechou. Zvýhodnené mimosezónne ceny platia zatiaľ do konca marca. Sú viac než príťažlivé a môže si ich dovoliť naozaj každý. Informovala o tom riaditeľka Hotela Prameň Dudince Slávka Bocianová.
,,Napríklad Relaxačný 6 dňový pobyt stojí u nás akciovo iba 120 Eur na osobu. V cene tohto pobytu je 5 prenocovaní v dvojlôžkovej izbe, polpenzia-bufetové raňajky a večere s možnosťou výberu, celodenný bezplatný vstup do moderného krytého bazéna s atrakciami a vírivkami s hydromasážou a perličkou, wifi na izbe, internet na recepcii, tanečná zábava so živou hudbou a denne zdarma domáci zákusok ku káve v kaviarni. V rámci balíčka si môže klient dokúpiť liečebné procedúry s lekárskou prehliadkou za zvýhodnené ceny – 5 procedúr je za 14 Eur, 10 za 24 Eur, prípadne dokúpiť obedy. Za cenu jednodenného pobytu u drahej konkurencie tak  klient môže u nás relaxovať celý týždeň,“ konštatovala S. Bocianová.

Dodala, že najobľúbenejšími sú liečebno-rehabilitačné pobyty s procedúrami, kde dĺžka pobytu a počet procedúr sa dá prispôsobiť individuálnym požiadavkám. V ponuke sú však aj víkendové, alebo zvýhodnené rekondičné seniorské pobyty. Napríklad pre seniorov a ľudí trpiacich civilizačnými ochoreniami je v ponuke Liečebno-rehabilitačný pobyt na 8 dní za 213 Eur, s plnou penziou, lekárskou prehliadkou a 10 procedúrami. Ostatné služby sú rovnako dostupné aj pri tomto type pobytu.

,,V januári 2010 sme dali do prevádzky nové Relax centrum. Okrem rehabilitačných priestorov s modernou vodoliečbou, sa v ňom nachádza aj krytý bazén s protiprúdom, masážnymi tryskami, chrličom a vodnými bicyklami. Teplota vody je 29 °C. Moderné ozónové čistenie vody zabezpečuje jej bezproblémovú kvalitu s minimálnym použitím chlóru, na ktorý je mnoho ľudí alergických. Súčasťou bazénu je vírivá vaňa s hydromasážou a perličkou s teplotou vody 33 °C. Počas prevádzkových hodín má každý ubytovaný hosť neobmedzený voľný vstup do bazéna a vírivky. K dispozícii sú aj sauny – parná a suchá s ochladzovacím bazénikom. Náš hotel pod jednou strechou ponúka širokú škálu liečebných procedúr vykonávaných len zdravotníckym personálom pod vedením doktorky Anny Bachratej, uznávanej odborníčky v oblasti fyziatrie a balneoterapie,“ vysvetlila S. Bocianová.

K možnostiam liečby zároveň dodala: „U nás liečime predovšetkým ochorenia pohybového ústrojenstva, poúrazové a pooperačné stavy. Procedúry stanovuje lekár na základe zdravotného stavu klienta. K našim štandardným procedúram patrí klasická masáž, perličkový, vírivý a šľapací kúpeľ, cvičenie vo vode – hydrokineziterapia, terapia Bioptronovým svetlom-fototerapia, magnetoterapia, či elektroliečba. Štandardom je aj ultrazvuk, kryogel, parafínový zábal a stacionárny bicykel. Ponúkame aj procedúry za doplatok, napríklad rôzne druhy masáží – reflexná masáž hlavy, tela, alebo chodidiel, lymfomasáž tváre, horných a dolných končatín, detoxikačná medová, thajská a podvodná masáž. Doobjednať si môžete aj oxyterapiu, plynové injekcie a inhalácie.“

Hotel Prameň zo siete Sivek Hotels, je situovaný na juhu stredného Slovenska, v jednom z najteplejších miest na Slovensku, v Dudinciach. Prešiel rekonštrukciou v roku 2000 a 2001, neskôr v roku 2010 bola daná do prevádzky nová prístavba s bazénom, rehabilitačnými priestormi a niekoľkými novými nadštandardnými izbami pre náročnejších klientov. Hotel disponuje cca 90-mi  lôžkami, má 46 izieb, prevažne dvojlôžkových, ale k dispozícii sú aj apartmány a jednolôžkové izby. K vybaveniu všetkých izieb patrí TV-prijímač, rádio, telefón s priamou voľbou, sprcha a sociálne zariadenie, chladnička a wi-fi pripojenie. Prístup na internet je aj v priestoroch recepcie. Takmer všetky izby majú balkón. Hostia môžu priamo v hoteli využívať aj kadernícke služby a fitness. Tiež umožňuje rôzne firemné akcie a rodinné oslavy. Pýchou hotela je starostlivo pestovaná kvetinová záhrada s veľkým množstvom okrasných drevín, trvaliek a letničiek. Pre záujemcov o cykloturistiku hotel zapožičiava bicykle. V blízkom okolí Dudiniec je veľa zaujímavých miest, ako vínne pivnice s  málo frekventovanými cestami vhodnými pre cestnú turistiku.

Hotel Prameň Dudince organizuje v spolupráci s Turisticko-informačnou kanceláriou Dudince aj výlety do okolia a zahraničné zájazdy. Na výber sú kultúrne a historické miesta, ako kaštiele vo sv. Antone, v Topoľčiankach, hrad Modrý Kameň, pamiatková rezervácia ľudovej architektúry Stará Hora v Sebechleboch, Banská Štiavnica, folklórny festival v Hrušove, skalné obydlia v Brhlovciach, zájazdy do Viedne, Ostrihomu, Budapešti, Vyšehradu a ďalšie.