Nová kolekcia pre deti (nielen) do dažďa

0
3892

Ak vaša ratolesť potrebuje doplniť jesenný šatník, máme pre vás tip: v predajniach Lidl nájdete detské súpravy – bundy a nohavice, aj gumené čižmičky od 15. septembra za skvelé ceny. Z viacerých vzorov a farieb oblečiete chlapcov aj dievčatá. A nielen do daždivého počasia.

Lupilu detská bunda s kapucňou – neprepustí vietor ani dážď vďaka impregnovaným švom. Podšívka z jemného flaušu dieťa príjemne zohreje v premenlivom jesennom počasí. Na bunde nechýbajú reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť a praktická menovka. Vybrať si môžete z viacerých farieb a vzorov – pre chlapcov čierno-zelenú a modrú, pre dievčatá ružovú a fialovú. Kúpite ich vo veľkostiach 86/92 – 122/128.

Cena za bundu: 11,99 €, Lidl

Lupilu detské nohavice– sú pohodlné a praktické do dažďa aj do veterného počasia. Majú podšívku z hrejivého flaušu a impregnované švy, ktoré neprepustia vodu. Gumky na spodnej časti nohavíc sa postarajú o to, aby sa nevytiahli z čižmičiek, nechýbajú ani reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť a praktická menovka. Kúpite ich v rovnakých vzoroch a farbách ako bundy vo veľkostiach 86/92 – 122/128.

Cena za nohavice: 7,99 €, Lidl

Detské čižmy– sú ľahké, nepremokavé a jednoducho sa udržiavajú. Detské nôžky zahreje teplá stielka, ktorú môžete vyberať. Zvoliť si môžete z troch farebných kombinácií – fialovej, zelenej a modro-červenej. Dostanete ich kúpiť vo veľkostiach 24/25 – 34/35.

Cena: 9,99 €, Lidl